Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
04/6/2020 22:32:33
  


 
Επισκέπτες Online: 440


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Οικονομική θέρμανση με φυσικό αέριο από τη THERMONET ΔΕΔΕΣ
26-09-2019
Οικονομική θέρμανση με φυσικό αέριο από τη THERMONET ΔΕΔΕΣ

Ο φετινός χειμώνας θα είναι οικονομικότερος για πολλές οικογένειες στην πόλη του Λαγκαδά, καθώς οι συνδέσεις με το φυσικό αέριο αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς και μεγάλος αριθμός κατοικιών απολαμβάνει ήδη ζεστό νερό όλο το 24ωρο και πολύ φθηνή θέρμανση για το σπίτι ή την επιχείρηση.

Μία από τις παλαιότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην πόλη του Λαγκαδά στις εγκαταστάσεις ενέργειας και θέρμανσης είναι η THERMONET ΔΕΔΕΣ, που αποτελεί τη δεύτερη γενιά τεχνικών εγκαταστάσεων ενέργειας και θέρμανσης και αναλαμβάνει αξιόπιστα και υπεύθυνα την πλήρη εγκατάσταση παροχής φυσικού αερίου στο χώρο σας. 

Η THERMONET ΔΕΔΕΣ αναλαμβάνει να «τρέξει» για εσάς τη διαδικασία σύνδεσης και να σας απαλλάξει από τη γραφειοκρατική «χαρτούρα», ενώ ταυτόχρονα η εμπειρία και η τεχνογνωσία του τεχνικού εγκαταστάσεων Χρήστου Δέδε στις εγγυώνται τη σωστή και ποιοτική λειτουργία της εγκατάστασής σας.

Στο κατάστημα THERMONET ΔΕΔΕΣ θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις μονάδες αερίου που ταιριάζουν στο χώρο σας, τα χαρακτηριστικά τους και την αξιοπιστία τους, αφού πρόκειται για επώνυμα μοντέλα (ΒΑΧΙ, RIELLO, FERROLI, ARISTON κ.α.) με πολλά χρόνια εγγύησης καλής λειτουργίας. Επωφεληθείτε τώρα της ευκαιρίας, καθώς «τρέχει» και η προσφορά δωρεάν τελών σύνδεσης μέχρι τα τέλη του έτους.

Παράλληλα, η THERMONET ΔΕΔΕΣ σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία Megatherm σας απαλλάσσει από το ακριβό πετρέλαιο μετατρέποντας εύκολα και γρήγορα τον λέβητα πετρελαίου ή ξύλου σε πέλετ

Οπότε, όταν σκέφτεστε για θέρμανση, σκεφτείτε THERMONET ΔΕΔΕΣ και ξενοιάστε για μια πάντα με το ακριβό πετρέλαιο!


Δείγματα της δουλειάς μας
εγκατάσταση φυσικού αερίου με το κλειδί στο χέρι

Μετατροπή λέβητα πετρελαίου & ξύλου σε pelletΜετατροπή λέβητα ξύλου σε pellet 
με καυστήρα 35kw Megatherm με σύστημα αυτοκαθορισμού

Εγκατάσταση ατομικής μονάδας pellet στο μπαλκόνιTHERMONET

Χρήστος Δέδες

Χρ. Τσαπάρα 2, Λαγκαδάς

Τηλ. 2394111748 - κιν. 6978 721367

e-mail: thermonet89@gmail.com

FB 
Thermonet ΔΕΔΕΣ

 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium