Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/5/2020 15:01:11
  


 
Επισκέπτες Online: 472


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Aelia: Γνωρίστε τη νέα ανώδυνη μέθοδο αποτρίχωσης DIOLASE ALEX2
03-10-2019
Aelia: Γνωρίστε τη νέα ανώδυνη μέθοδο αποτρίχωσης DIOLASE ALEX2


Στο
Aelia Exclusive Spa Facilities οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ!
Ο νέος πολυχώρος ομορφιάς στο κέντρο του Λαγκαδά υποδέχεται το φθινόπωρο με το τελευταίας τεχνολογίας λέιζερ αποτρίχωσης, το DIOLASE Alex2.

Η διευθύντρια του Aelia αισθητικός Μαρία Μπορδόλη μας εξηγεί τα πάντα για το DIOLASE Alex2 μέσα από τη συνέντευξη που ακολουθεί: 

Τι είναι το DIOLASE ALEX2;

Το DIOLASE Alex2 είναι laser αποτρίχωσης υψηλής ισχύος ειδικά σχεδιασμένο να καταπολεμά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα από οποιοδήποτε µέρος του σώµατος και να επιτυγχάνει μόνιμη μείωση.

Μπορεί να θεραπεύσει όλα τα χρώµατα των τριχών και σε οποιοδήποτε µέρος του σώµατος;

Ο µοναδικός σχεδιασµός του συστήµατος, µας παρέχει τη δυνατότητα να προσαρµόζουµε τη θεραπεία ανάλογα µε τον φωτότυπο, την ποιότητα και τη θέση τους στο σώµα. Το Diolase Alex2 µπορεί να αφαιρέσει τις τρίχες σε κάθε περιοχή του σώµατος όπως πηγούνι, άνω χείλος, µάγουλα, πόδια, χέρια και πλάτη καθώς και ευαίσθητες περιοχές όπως αυτιά, µύτη, στήθος και γραµµή µπικίνι.

Πόσες θεραπείες απαιτούνται;

Αυτό ποικίλει και εξαρτάται από το χρώµα της τρίχας και τη θέση της στο σώµα. Ο αριθµός των θεραπειών ποικίλει από άτοµο σε άτοµο και εξαρτάται επιπλέον από την εντόπιση της τριχοφυΐας. Συνήθως απαιτούνται 5-10 συνεδρίες.


Υπάρχουν παρενέργειες;

Το Diolase Alex2 έχει εφαρμοστεί µε άριστα αποτελέσµατα στις χώρες της Ε.Ε. και Η.Π.Α. Όλοι µπορούν να επιστρέψουν στις καθηµερινές τους ασχολίες αµέσως µετά την εφαρμογή. Σε κάποιες περιπτώσεις θα µπορούσε να υπάρχει ελαφριά ερυθρότητα ή ερεθισµός της επιδερμίδας.

Πως συγκρίνεται το Diolase Alex2 µε τις άλλες γνωστές µεθόδους αποτρίχωσης;

Το ξύρισµα, το κερί και οι αποτριχωτικές κρέµες είναι όλα προσωρινά µέσα και πρέπει να επαναλαµβάνονται σε διαρκή βάση. Η ηλεκτρόλυση είναι κουραστική, αιματηρή και επώδυνη διαδικασία η οποία γίνεται µε την είσοδο µιας βελόνας σε κάθε ρίζα της τρίχας όπου ελκύεται ηλεκτρική ενέργεια για να καταστρέφει τρίχα-τρίχα κάθε φορά. Η αποτρίχωση µε τη µέθοδο Diolase Alex2 προσφέρει ταχεία και εύκολη λύση. Το Diolase με αναίµακτο τρόπο θεραπεύει εκατοντάδες ρίζες τριχικών θυλάκων µαζί. Έτσι το Diolase µπορεί δραστικά και ανώδυνα να θεραπεύσει µεγάλες περιοχές σε ελάχιστο χρόνο.

Tips Επιλέξτε το άφοβα για κάθε τύπο δέρματος και εποχή!

 

Aelia Exclusive Spa Facilities

Κατσιμίδου 6, Λαγκαδάς

Τηλ. 2394 301 832

FB Aelia Exclusive Spa Facilities

e-mail info@aeliaspa.gr / sales@aeliaspa.gr

 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium