Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/6/2020 16:00:15
  


 
Επισκέπτες Online: 369


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Εργαστήρι ενδυματολογίας για παιδιά ξεκινά στο Λαγκαδά!
09-10-2019
Εργαστήρι ενδυματολογίας για παιδιά ξεκινά στο Λαγκαδά!
 

Το βιβλιοπωλείο «Μπαϊρακτάρη» στο Λαγκαδά σε συνεργασία με το πρότυπο εργαστήρι ενδυματολογίας CatWalk διοργανώνει εργαστήρι σχεδίου μόδας και κατασκευής πατρόν για παιδιά!!!

Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω. Για όσους γονείς με τα παιδιά τους επιθυμούν μια δωρεάν ενημέρωση - γνωριμία, θα έχουν τη δυνατότητα να  έρθουν σε επαφή με την ομάδα της CatWalk το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 17.30 μμ στο χώρο του βιβλιοπωλείου «Μπαϊρακτάρη». H δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη (τηλ. 23940 24327).

Το CATWALK είναι o μοναδικός στην Ελλάδα εκπαιδευτικός οργανισμός ενδυματολογίας για παιδιά από 4 ετών ....εως ενήλικες, το οποίο προσφέρει ένα πλήθος εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δραστηριοτήτων δημιουργικής απασχόλησης που έχουν σχέση με το ένδυμα. Οι μαθητές, με αφορμή το ένδυμα, μαθαίνουν για όλες τις μορφές τέχνης. Μέσα από τα πρακτικά εργαστήρια μας, τα παιδιά μαθαίνουν να θέτουν στόχους, να προετοιμάσουν όλη τη χρονιά την δημιουργία τους με τελικό σκοπό την παρουσίαση της προσωπικής τους δουλειάς στο τέλος της χρονιάς.

Οι μαθητές του CATWALK διδάσκονται μέσω εκπαιδευτικών σεμιναρίων ιστορία της τέχνης, ενδυματολογία, δημιουργία collection, υλοποίηση ενδύματος και κατασκευή πατρόν, όπως και δημιουργία portfolio για την ανάδειξη της προσωπικής τους εικόνας.

Αγγίζουμε σύγχρονα ζητήματα, όπως την ανακύκλωση υφάσματος και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της βιομηχανίας της ένδυσης, αλλά και εναλλακτικούς τρόπους δημιουργίας με σύγχρονα και οικολογικά υλικά. Το CATWALK έχει υλοποιήσει εκπαιδευτικά προγράμματα και εκδηλώσεις για λογαριασμό σημαντικών φορέων τόσο ιδιωτικών όσο και δημόσιων όπως τo Ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ, το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, τη ΧΑΝΘ, την Creativity Platform και το πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία στη Γειτονιά, ιδιωτικά και δημόσια σχολεία στη Θεσσαλονίκη.

Τα μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά μπορούν να εκπαιδευτούν και να προετοιμαστούν για περαιτέρω σπουδές στους τομείς του σχεδίου, των καλών τεχνών και του κλάδου της ένδυσης είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium