Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/5/2020 00:25:13
  


 
Επισκέπτες Online: 743


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΖΑΧΑΡΙΑ: Τελετή Βράβευσης στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης
10-10-2019
ΖΑΧΑΡΙΑ: Τελετή Βράβευσης στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες


Με χαρά σας προσκαλούμε στην τελετή βράβευσης των σπουδαστών και σπουδαστριών μας που πέτυχαν στις εξετάσεις Γλωσσομάθειας και στους Παγκόσμιους ή/και Πανελλήνιους Διαγωνισμούς που συμμετείχαμε.

Η τελετή θα συνοδευτεί με την παρουσίαση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος, των δράσεων, των στόχων και των προσανατολισμών μας στο μέλλον.


Το Εκπαιδευτήριο μας συνεργάζεται με Διεθνώς Αναγνωρισμένους Φορείς πιστοποίησης γλωσσικών δεξιοτήτων.

Είναι επίσημο Κέντρο Προετοιμασίας για
Cambridge English Qualifications με χάλκινη διάκριση, επίσημο Εξεταστικό κέντρο LanguageCert International Esol, επίσημο Κέντρο Προετοιμασίας Pearson, αλλά προετοιμάζει και για τις εξετάσεις ETS και University of Michigan.


Τα προγράμματα σπουδών αποσκοπούν στην προσφορά Υψηλού Επιπέδου Εκπαίδευσης. Αξιοποιούμε Εκπαιδευτικές Μεθοδολογίες από την Ψυχολογία της Μάθησης, όχι μόνο για την εκμάθηση ξένων γλωσσών, αλλά και για τις Νέες Τεχνολογίες (Πληροφορική, Μαθηματικά και Ρομποτική στα πλαίσια του STEM (Science-Technology-Engineering-Mathematics), συμμετέχοντας σε Παγκόσμιους και Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Αγγλικών, Μαθηματικών και Ρομποτικής, ανιχνεύοντας και υποστηρίζοντας τη Χαρισματικότητα, και προσφέροντας έτσι στους σπουδαστές μας, συνάμα με την κατάλληλη επαγγελματική συμβουλευτική, τα θεμέλια της κατάκτησης επαγγελματικών δεξιοτήτων του 21ου αιώνα.


Την εκδήλωση θα υποστηρίξουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των φορέων Cambridge & LanguageCert.Ημερομηνία:
Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019
Ώρα: 11:00 π.μ.

Τοποθεσία: Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, 3ης Σεπτεμβρίου

Επιβεβαίωση παρουσίας: τηλ 2394020040, Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ

Σας περιμένουμε!
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium