Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/5/2020 15:32:31
  


 
Επισκέπτες Online: 433


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Εκπαιδευτήρια ΖΑΧΑΡΙΑ: Τελετή Βράβευσης στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης
21-10-2019
Εκπαιδευτήρια ΖΑΧΑΡΙΑ: Τελετή Βράβευσης στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης
 

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης τελετή απονομής Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας και παρουσίαση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος 2019-20 των Κέντρων Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ. 

Ήταν μια ιδιαίτερα προσεγμένη εκδήλωση όπως όλες όσες διοργανώνει το συγκεκριμένο Εκπαιδευτήριο που τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των Cambridge Assessment English, Hellenic Assessment Services και Language Cert.  

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν σε διεθνείς και πανελλήνιους διαγωνισμούς. Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι μαθητές που διακρίθηκαν στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Αγγλικών, Kangaroo Global Linguistics στον οποίο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ διακρίνονται με μετάλλια στις πρώτες θέσεις. Φέτος διακρίθηκε ο μαθητής Αθανάσιος Χ. και η Φανή Κ. που ήταν τρίτη στην Ελλάδα στην κατηγορία της. Επίσης, βραβεύτηκαν οι  Δημοσθένης Γ., Παναγιώτης Κ., Παναγιώτης Κ., Μιχάλης Σ., Σταύρος Τσ. για τη διάκρισή τους στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Kangaroo Μαθηματικών που έγινε στο χώρο του Εκπαιδευτηρίου. Τέλος, οι μαθητές Ελένη Κ. και Αλέξανδρος Κ. που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο διαγωνισμό της Χαρισμάθειας Out of the box που επίσης έγινε στο χώρο του Εκπαιδευτηρίου. 

Ακολούθησε η παρουσίαση της ομάδας εκπαιδευτικής Ρομποτικής που ετοιμάζεται για τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό FLL City Shaper. Οι μαθητές της Ρομποτικής συμμετέχουν κάθε χρόνο σε διάφορους διαγωνισμούς και αποσπούν σημαντικές διακρίσεις.Ο κος Μάκης Παπαδόπουλος εκπροσώπησε την Language Cert και έδωσε τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας στους δεκάδες επιτυχόντες της προηγούμενης χρονιάς. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στην σημασία του εξεταστικού κέντρου ΖΑΧΑΡΙΑ στην περιοχή αλλά και στις καινοτομίες του φορέα που αγκάλιασε το συγκεκριμένο κέντρο. Οι μαθητές και καθηγητές των Κέντρων Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ έχουν το προνόμιο να εκπαιδεύονται από τους καλύτερους στο χώρο με σεμινάρια που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Language Cert και να δίνουν εξετάσεις με τις καλύτερες συνθήκες. Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε, στο Εκπαιδευτήριο στο Λαγκαδά, σεμινάριο εκπαιδευτικών με τον ακαδημαϊκό υπεύθυνο της Language Cert Paul Bouniol παρουσία πολλών ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών από τη Β. Ελλάδα. Επίσης το Σάββατο 19 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η προσομοίωση εξετάσεων enpro που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η κα Ζαχαρία αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην τιμή που της έγινε από τη LanguageCert να εγκαινιάσει τους διαφορετικούς τρόπους εξέτασης που ξεκίνησαν στην Ελλάδα φέτος κατά τη διάρκεια της χρονιάς! Ακολούθησε η ομιλία της κας Σιάσιου Ιωάννας εκπροσώπου του Cambridge Assessment Services που είχε μια μικρή έκπληξη για την ίδια την κα Ζαχαρία αφού της απονεμήθηκε η Ασημένια Πιστοποίηση Επίσημου Εξεταστικού Κέντρου Cambridge! Να σημειωθεί ότι η πρώτη διάκριση για το Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ ήρθε πέρσι με Χάλκινη Διάκριση. 

 

Ακολούθησε η βράβευση των μαθητών που πέτυχαν στις εξετάσεις Cambridge με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά. Συγκεκριμένα το 65% των μαθητών είχαν άριστη βαθμολογία, το 25% πολύ καλή και μόλις το 15% καλή. Γεγονός που φέρνει το μέσο όρο των μαθητών του Εκπαιδευτηρίου πολύ υψηλότερα από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο όπως φαίνεται από το γράφημα που δημοσίευσε ο φορέας.

 

Η εκδήλωση έκλεισε με την αναμνηστική φωτογραφία των βραβευθέντων και τις καλύτερες εντυπώσεις για όσα έχει ετοιμάσει το Εκπαιδευτήριο για την νέα σχολική χρονιά. 

 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium