Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/6/2020 02:42:43
  


 
Επισκέπτες Online: 257


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Δύο επιχειρήσεις με έδρα τον δήμο Λαγκαδά βραβεύτηκαν στα Αριστεία Επιχειρηματικότητας
28-11-2019
Δύο επιχειρήσεις με έδρα τον δήμο Λαγκαδά βραβεύτηκαν στα Αριστεία Επιχειρηματικότητας
 

Δύο επιχειρήσεις με έδρα τον δήμο Λαγκαδά επιλέχτηκαν ανάμεσα σε δεκάδες, καθώς διακρίθηκαν για τη δραστηριότητα τους τη χρονιά που πέρασε.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή την περασμένη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στο Βασιλικό Θέατρο.

Στην κατηγορία Νεανικής Επιχειρηματικότητας, τιμήθηκαν επιχειρήσεις που ανήκουν σε νέους κάτω των 40 ετών, με σκοπό να προβληθεί το ορθό πρότυπο για τον νέο άνθρωπο και να αναδειχθεί η αντίθεση με αυτό που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία για το βόλεμα, το ρουσφέτι η μια θέση στο Δημόσιο.  Στην κατηγορία αυτή ένα από τα τρία βραβεία της Νεανικής Επιχειρηματικότητας παρέλαβε ο μηχανολόγος μηχανικός Σταύρος Βαρβαρίδης από το Περιβολάκι Λαγκαδά.


Ο ίδιος, μαζί με την αδερφή του Καλλιόπη Βαρβαρίδου που είναι διακοσμήτρια, δημιούργησαν το 2015 την εταιρεία DECO με έδρα τον Λαγκαδά. Το κεντρικό σλόγκαν της επιχείρησης «Decological» τα λέει όλα. Η επιχείρηση κέρδισε το βραβείο επειδή κατορθώνει να σχεδιάζει και να υλοποιεί έργα με οικολογικά υλικά, άρα φιλικά προς το περιβάλλον, και ταυτόχρονα με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση και χαμηλό κόστος προς τον πελάτη. «Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει το έργο μας και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με αισιοδοξία στο μέλλον» αναφέρει ο κ. Βαρβαρίδης.

Στην κατηγορία Περιφερειακή Επιχειρηματικότητα βραβείο παρέλαβε η εταιρεία «Χτύπα το» με ιδιοκτήτες τους Δημήτρη Σακονίδη και Νίκο Παπαδόπουλο. Οι δύο φίλοι με καταγωγή από τη Γερακαρού οραματίστηκαν το 2016 ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ψηφιακής τεχνολογίας. Ξεκινώντας από μια αποθήκη στο χωριό, έφτασαν σήμερα να διατηρούν τον μοναδικό κόμβο ηλεκτρονικού εμπορίου με έδρα τη Θεσσαλονίκη για προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

Εκτός από το e-shop xtypato.gr, διατηρούν κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και πραγματοποιούν δύο φορές το χρόνο ταξίδια στην Κίνα για να ενημερωθούν για όλα τα νέα προϊόντα ηλεκτρονικού εμπορίου. «Το βραβείο αυτό μας δίνει τη δύναμη να εξελιχθούμε ακόμη περισσότερο, να ανακαλύπτουμε καινοτόμες ιδέες και νέα πράγματα για την εξέλιξη της επιχείρησης μας» αναφέρει στο lagadas.net ο κ. Σακονίδης.

 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium