Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/6/2020 03:30:57
  


 
Επισκέπτες Online: 234


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


PEST SCIENCE: Η νέα εταιρεία απεντομώσεων με έδρα το Λαγκαδά
29-11-2019
PEST SCIENCE: Η νέα εταιρεία απεντομώσεων με έδρα το Λαγκαδά
 

Μυοκτονίες - Απεντομώσεις - Απωθήσεις Πτηνών

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με έντομα ή τρωκτικά στο σπίτι ή τους κοινόχρηστους χώρους της οικοδομής σας; Διατηρείτε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος; Τότε χρειάζεστε την PEST SCIENCE, την εταιρεία απεντομώσεων, μυοκτονιών και υγιειονομικής προστασίας με έδρα το Λαγκαδά.

Η Pest science με έδρα τον Λαγκαδά δημιουργήθηκε με στόχο την παροχή υπηρεσιών που αφορούν την προστασία της δημόσιας υγιεινής.Αποστολή της Pest science είναι να προστατεύει, να επιλύει προβλήματα υγειονομικής φύσης και να απομακρύνει τα βλαβερά παράσιτα από χώρους που δεν επιτρέπεται να υπάρχουν. Εφαρμόζουμε προγράμματα υγειονομικής προστασίας με πιστοποιημένα υλικά και Ειδικευμένους Γεωπόνους που εκπαιδεύονται συνεχώς, σε θέματα που αφορούν την απεντόμωση, απολύμανση, μυοκτονία ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Συγκεκριμένα, το προσωπικό που διαθέτει η εταιρεία είναι σε θέση να αντιμετωπίσει γρήγορα και αποτελεσματικά κάθε είδους παράσιτο, εφαρμόζοντας το πρόγραμμα ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων - IPM Integrated Pest Management.Επιπλέον, η εταιρεία χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους και νέες τεχνολογίες με μοναδικό στόχο την ικανοποίηση των πελατών της και την παροχή μακροχρόνιων λύσεων σε κάθε πρόβλημα υγειονομικής φύσεως.Επιχειρήσεις

Αναλαμβάνουμε την συστηματική απεντόμωση και μυοκτονία της επιχείρησής σας. Ερχόμαστε στον χώρο σας για αυτοψία του προβλήματος, εκτελούμε τις απαραίτητες εφαρμογές και εξοπλίζουμε την επιχείρησή σας με παγίδες δημιουργώντας ένα απροσπέλαστο δίκτυο για έντομα και τρωκτικά.

Φάκελος Δικαιολογητικών

Η απολύμανση της επιχείρησής σας συνοδεύεται από ολοκληρωμένο φάκελο με τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά, όπως αυτά ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Προσφορές για επαγγελματικούς χώρουςΠολυκατοικίες - Μονοκατοικίες

Οι κοινόχρηστοι χώροι μιας πολυκατοικίας, μπορούν να φιλοξενήσουν κατσαρίδες και ποντίκια. Τα υπόγεια των πολυκατοικιών προσφέρουν συνήθως ένα ευνοϊκό μέρος για την ανάπτυξή τους σε μεγάλους αριθμούς.

Οι ένοικοι των πολυκατοικιών σπάνια θα επισκεφτούν τον λέβητα της οικοδομής ή τους κοινόχρηστους αποθηκευτικούς χώρους, με αποτέλεσμα όταν εγκατασταθεί ένα παράσιτο να μπορέσει να αναπτυχθεί σε μεγάλους αριθμούς. Στη συνέχεια, τα παράσιτα αυτά μπορούν πολύ εύκολα να μετακινηθούν και στα διαμερίσματα. Μην αφήνετε τα παράσιτα να κάνουν κατάληψη στην πολυκατοικία απειλώντας την υγεία σας.

Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε στις απεντομώσεις είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για χρήση σε κατοικημένους χώρους. Τα εντομοκτόνα έχουν πολύ χαμηλή τοξικότητα και είναι ακίνδυνα για τους κατοίκους, είναι άοσμα, δε λεκιάζουν και δε διαβρώνουν τις επιφάνειες του χώρου σας.

Προσφορές για οικιακούς χώρουςΔωρεάν Επιθεώρηση

θα χαρούμε πολύ να διενεργήσουμε έναν δωρεάν έλεγχο στον χώρο σας και να σας συμβουλέψουμε για την λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση από μέρους σας.

Με εκτίμηση,

Αλέξανδρος Εμοφρομίδης Γεωπόνος


PEST SCIENCE

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Καλλιπόλεως 13, Λαγκαδάς

Τηλ: 23940 25750 - 6985 651 007

Email: safepestscience.gr@gmail.com

Βρείτε μας και στο Facebook

PEST CONTROL SERVICES

Αριθμός αδείας: 4958 7/3/2019

 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium