Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/5/2020 05:35:16
  


 
Επισκέπτες Online: 196


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


REVOIL Φαρίνης: Η επανάσταση στα καύσιμα και στο πετρέλαιο θέρμανσης
22-01-2020
REVOIL Φαρίνης: Η επανάσταση στα καύσιμα και στο πετρέλαιο θέρμανσης
 

Tο πρατήριο ΦΑΡΙΝΗΣ REVOIL στο Καβαλάρι Λαγκαδά σας εύχεται καλή χρονιά, χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία. Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη και την αγάπη σας το 2019. Ευχόμαστε το 2020 να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα και νέες προσδοκίες.

Είμαστε και φέτος δίπλα σας με άριστη ποιότητα, με εγγυημένη ποσότητα και με τις καλύτερες τιμές.
 

Θέλετε τον diesel κινητήρα σας πάντα σαν καινούριο; Ακολουθήστε τον πάνθηρα!

Τώρα η REVOIL σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και Διεθνή Ερευνητικά Κέντρα, δημιούργησε το ειδικά εμπλουτισμένο Diesel Revolution. To Diesel με σήμα τον πάνθηρα. Μακροζωία του κινητήρα. Ενισχυμένη απόδοση και οικονομία. Περιορισμό του αφρισμού για γρήγορα και σίγουρο γέμισμα του ρεζερβουάρ. Μείωση θορύβου του κινητήρα. Μείωση εκπομπών ρύπων και καπνού για καθαρότερο περιβάλλον.

Για όλες τις ανάγκες σας υπάρχει και ένα εμπλουτισμένο καύσιμο unleaded 95 xtra4!


Με το πλήρως συνθετικό ειδικό πρόσθετο της, με απουσία τέφρας και αλογόνων κατά την καύση, ελαχιστοποιεί την εναπόθεση καταλοίπων και επομένως την ανάγκη αύξησης του αριθμού οκτανίων. Η Unleaded xtra4 95 με το πλήρως συνθετικό ειδικό πρόσθετό της, με την απουσία τέφρας και αλογόνων κατά την καύση, ελαχιστοποιεί την εναπόθεση καταλοίπων καύσης και επομένως την ανάγκη για αύξηση του αριθμού οκτανίων.


Ειδικά εμπλουτισμένο πετρέλαιο θέρμανσης
Oikoplus !


Το πετρέλαιο θέρμανσης που επιτυγχάνει τέλεια καύση και εξασφαλίζει. Αύξηση της απόδοσης. Αύξηση του χρόνου ζωής του καυστήρα. Εξοικονόμηση ενέργειας. Μείωση κόστους καθαρισμού και συντήρησης του καυστήρα.

Κάντε και εσείς την Έξυπνη Επιλογή !

REVOIL ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΦΑΡΙΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΤΗΛ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ 23940 52022 & 6936 798 889

ΚΑΒΑΛΑΡΙ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Facebook FAR OIL
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium