Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
08/7/2020 04:09:51
  


 
Επισκέπτες Online: 235


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΤΟ ΚΔΒΜ2 ΖΑΧΑΡΙΑ σε εκδήλωση της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα
13-02-2020
ΤΟ ΚΔΒΜ2 ΖΑΧΑΡΙΑ σε εκδήλωση της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα
  

Το ΚΞΓ & ΚΔΒΜ2 ΖΑΧΑΡΙΑ στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης ήταν προσκεκλημένο στην εκδήλωση της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα όπου πραγματοποιήθηκε επίσημη τελετή με πλήθος σημαντικών προσωπικοτήτων, επιχειρηματιών και εκπροσώπων της Ελληνικής Κυβέρνησης προς τιμήν του Ιδρυτή και CEO της PeopleCert κ. Bύρωνα Νικολαΐδη.

εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων κατόρθωσε να ξεπεράσει τον ορίζοντα των επιτυχημένων εταιρειών στην Ευρώπη και να αναδειχτεί στο 1% των ΠΛΕΟΝ επιτυχημένων εταιρειών στην Ευρώπη και Εθνικός Νικητής του Ηνωμένου Βασιλείου στα European Business Awards 2019.

Η βράβευση του κ. Νικολαΐδη από την πρέσβη της Μ. Βρετανίας κ. Kate Smith αποτελεί και την απαρχή για τη θέσπιση ειδικού βραβείου για όσες εταιρείες διακρίνονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και κρατούν ψηλά τη σημαία και τις αξίες του βρετανικού επιχειρείν. 

Ο όμιλος PeopleCert, ένας παγκόσμιος ηγέτης στον χώρο της πιστοποίησης, διεξάγει εκατομμύρια εξετάσεις σε περισσότερες από 200 χώρες.

Η PeopleCert αναπτύσσει και διαχειρίζεται παγκοσμίως αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις και παρέχει εξετάσεις σχεδιασμένες σύμφωνα με συγκεκριμένες προδιαγραφές για λογαριασμό κρατικών φορέων, εταιρειών, επαγγελματικών ενώσεων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και άλλων φορέων πιστοποίησης.

Η PeopleCert παρέχει προγράμματα πιστοποίησης για λογαριασμό διαφόρων οργανισμών, όπως είναι το ίδρυμα ECDL, η AXELOS (μια κοινοπραξία μεταξύ του Υπουργικού Συμβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου και της Capitaplc για το χαρτοφυλάκιο Global Best Practice, συμπεριλαμβανομένων των ITIL® και PRINCE), το Cursos Internacionales του Πανεπιστημίου της Σαλαμάνκα (Universidadde Salamanca) (Language Cert USA Les Pro) και άλλα.

Η PeopleCert έχει αναπτύξει επίσης τις δικές της πιστοποιήσεις για επαγγελματικά πρότυπα συστημάτων διαχείρισης (συμπεριλαμβανομένων των ISO 9001, ISO 20000 και ISO 27000), πιστοποιήσεις προσβασιμότητας για τη βιομηχανία φιλοξενίας και πιστοποιήσεις επαγγελματιών εκτιμητών [αναγνωρισμένες από την Ευρωπαϊκή Ένωση Εκτιμητικών Οργανισμών (TEGoVA)].

"Η βράβευση του κ. Νικολαϊδη είναι άλλη μια σημαντική διάκριση για την Peoplecert και Languagecert, άλλος ένας λόγος που νιώθουμε δικαιωμένοι για την επιλογή μας να γίνουμε εξεταστικό κέντρο Languagecert και ECDL." δήλωσε η κα. Ζαχαρία, ιδιοκτήτρια και δ/ντρια σπουδών των Εκπαιδευτηρίων ΖΑΧΑΡΙΑ που παραβρέθηκε στην δεξίωση.

Το ΚΔΒΜ2 ΖΑΧΑΡΙΑ στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης ως συνεργάτης της Peoplecert είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο των εξετάσεων πληροφορικής ECDL αλλά και των εξετάσεων Γλωσσομάθειας LanguageCert. 

Οι υποψήφιοι που εγγράφονται στις εξετάσεις μέσω του εξεταστικού κέντρου έχουν τη δυνατότητα της επιλογής του χρόνου και του τρόπου που θα εξεταστούν αλλά και πολύ γρήγορα αποτελέσματα. 

Συγκεκριμένα υπάρχουν 3 διαφορετικοί τρόποι εξέτασεις γλωσσομάθειας στη LanguageCert:

- Paper based με τον παραδοσιακό τρόπο γραπτά με αποτελέσματα σε 10 μέρες
- Computerbased μέσω υπολογιστή με αποτελέσματα σε 5 ημέρες
- OLP μεμονωμένες εξετάσεις με αποτελέσματα σε 3 ημέρες
- Οι εξετάσεις μπορούν να διεξαχθούν στο χρόνο επιλογής του υποψηφίου. 

Με όλες αυτές τις καινοτομίες αλλά και την αξιοπιστία του φορέα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό δεν είναι τυχαίο που το επίσημο εξεταστικό κέντρο στο Λαγκαδά είναι αυτό της κας Ζαχαρία που για πάνω από 20 χρόνια είναι γνωστή για την ποιότητα σπουδών, την καινοτομία στα προγράμματα που εφαρμόζει αλλά και τις μεγάλες επιτυχίες στα πιο απαιτητικά και αξιόπιστα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας.

 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium