Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
08/7/2020 05:04:03
  


 
Επισκέπτες Online: 223


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Το Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FLL
14-02-2020
Το Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FLL
 

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ θα βρεθεί στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FLL.
Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ


Οι προκριματικοί θα διεξαχθούν στην Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Φεβρουαρίου στο περίπτερο 6 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η είσοδος καθ' όλη την διάρκεια του διαγωνισμού είναι δωρεάν και η προσέλευση για το κοινό και τις δύο μέρες είναι μετά τις 10.30. Οι αγωνιστικές διαδικασίες το Σάββατο ολοκληρώνονται στις 16.30, ενώ την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου η διαδικασία των βραβεύσεων των ομάδων ξεκινά στις 14.30 και των προκρίσεων στις 15.30.

Το Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ συμμετέχει με δύο ομάδες του Rock Builders και τους Crazy Builders. Τα παιδιά προετοιμάζονται σκληρά τους τελευταίους 6 μήνες για αυτό τον διαγωνισμό και έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στην έρευνά τους, στην κατασκευή των ρομπότ τους και έχουν δημιουργήσει εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους στις ομάδες τους.

Με χαρά σας περιμένουν όλους την Παρασκευή 4 μμ - 6 μμ στο Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ για να σας δείξουν τι έχουν ετοιμάσει και να πάρετε μια γεύση από την Εκπαιδευτική Ρομποτική αλλά και το Σάββατο και Κυριακή στους Αγώνες στο περίπτερο 6 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για να τους υποστηρίξετε.

Κάποια από τα παιδιά στις ομάδες εκπροσωπούν επάξια τον Λαγκαδά σε αγώνες Εκπαιδευτικής Ρομποτικής εδώ και 6 χρόνια και κατάφεραν μάλιστα να βρεθούν και στην 2η θέση στην Κεντρική Μακεδονία.

Καλή Επιτυχία Παναγιώτη, Γιώργο, Σωκράτη, Γρηγόρη από τους Rock Builders και Αλέξανδρε, Ελένη, Θανάση, Θάνο, Σταύρο, Δημήτρη, Φίλιππε και Δημήτρη από τους Crazy Builders! Θα είμαστε δίπλα σας.


Εξεταστικό Κέντρο Λαγκαδά

Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ

τηλ. 23940 20 040

 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium