Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
30/9/2020 03:41:53


  


 
Επισκέπτες Online: 219


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Σύντομα η δεύτερη έκδοση του καταλόγου FOOD_COFFEE
19-02-2020
Σύντομα η δεύτερη έκδοση του καταλόγου FOOD_COFFEE

Μαζί με το ένθετο ΣΠΙΤΙ_ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Μετά την μεγάλη επιτυχία του πρώτου καταλόγου FOOD_COFFEE την άνοιξη του 2018, ήρθε η ώρα της δεύτερης έκδοσης. Ο κατάλογος που αγαπήσατε και χρησιμοποιείτε καθημερινά για τις τηλεφωνικές σας παραγγελίες delivery, θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2020 μαζί με το ένθετο ΣΠΙΤΙ_ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Ξεφυλλίστε την προηγούμενη έκδοση πατώντας πάνω στο εξώφυλλο


Ποιοι μπορούν να προβληθούν

Στο κατάλογο FOOD_COFFEE προβάλλονται επιχειρήσεις εστίασης, όπως καφετέριες, εστιατόρια, πιτσαρίες, παιδότοποι, καταστήματα τροφίμων, παραδοσιακά προϊόντα, αλλά όσοι ασχολούνται με προϊόντα horeca (επαγγελματικός εξοπλισμός, είδη συσκευασίας, έπιπλα inox κ.α.).

Στον κατάλογο ΣΠΙΤΙ_ΕΝΕΡΓΕΙΑ μπορούν να προβληθούν επιχειρήσεις που ασχολούνται με την ενέργεια (θέρμανση, ηλεκτρολογικά έργα, ψύξη - κλιματισμός, ηλιακά, προϊόντα θέρμανσης, πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, φωτοβολταϊκά κ.α.), την διακόσμηση και επίπλωση ενός σπιτιού (έπιπλα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, χαλιά - κουρτίνες, ελαιοχρωματισμοί, διακόσμηση κ.α.), τον κήπο (γεωπόνοι, φυτώρια) κ.α.

Ο κατάλογος θα κυκλοφορήσει πριν από το Πάσχα και θα διανεμηθεί πόρτα – πόρτα σε όλα τα σπίτια και επιχειρήσεις στην πόλη του Λαγκαδά και σε δεκαπέντε ακόμη χωριά (Λαγυνά, Καβαλάρι, Κολχικό, Ηράκλειο, Περιβολάκι, Ασσηρος, Χρυσαυγή, Κριθιά, Λητή, Δρυμός, Αγιος Βασίλειος, Γερακαρού, Λαγκαδίκια, Ζαγκλιβέρι και Σοχός).

Ο κατάλογος εκδίδεται κάθε 2 χρόνια και μένει για πολλά χρόνια στα σπίτια των πελατών σας, αφού αποτελεί μια πολυτελή εξειδικευμένη έκδοση που αντιπροσωπεύει όλο τον επιχειρηματικό κόσμο της επαρχίας Λαγκαδά.


Για την συμμετοχή σας καλέστε τώρα στο
6973 062 757 (Μητρακούδης Πασχάλης)
ή στο
mail paskalis98@yahoo.com

 

 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium