Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
30/9/2020 01:23:06


  


 
Επισκέπτες Online: 253


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Υποψήφια για βραβείο νεανικής επιχειρηματικότητας επιχείρηση του Λαγκαδά
07-03-2020
Υποψήφια για βραβείο νεανικής επιχειρηματικότητας επιχείρηση του Λαγκαδά
 

Μία σημαντική διάκριση αναμένουμε να προστεθεί στην επιχειρηματικότητα του δήμου Λαγκαδά, καθώς ένα πρόσωπο της πόλης μας είναι υποψήφιo στον τομέα της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Πρόκειται για την Ρία Λεονταρίδου, ιδιοκτήτρια της σχολής χορού Rial dance που εδρεύει στο Λαγκαδά, που είναι υποψήφια για το «Γε’νέο Επιχειρείν 2020», ως επιβράβευση της νεανικής επιχειρηματικότητας που προωθεί στον τόπο μας.  

Τα βραβεία «Γε’νέο Επιχειρείν» αποτελούν έναν ισχυρό θεσμό επιβράβευσης της επιχειρηματικότητας, τιμώντας επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας και της Κύπρου που αναπτύσσονται εν μέσω δύσκολων οικονομικών συγκυριών, αναζητούν ευκαιρίες ανάπτυξης και αποτελούν το παράδειγμα για πολλούς άλλους να ξεκινήσουν τα επιχειρηματικά τους βήματα. Οι κατηγορίες των βραβείων έχουν να κάνουν με τη συμβολή των επιχειρήσεων στην κοινωνική προσφορά, την τέχνη και τον πολιτισμό, την καινοτομία, τον τουρισμό, τη γυναικεία και νεανική επιχειρηματικότητα κ.α.

Απαντώντας σε συνέντευξη δημοσιογράφου σχετικά με τους τρόπους αντιμετώπισης της κρίσης, η Ρία Λεονταρίδου αναφέρθηκε στη θέληση της να πετύχει, αλλά και στον συνδυασμό προσιτου κόστος σε συνάρτηση με την υψηλή ποιότητα.  «Οταν έχεις τη θέληση, βρίσκεις και τον τρόπο. Οι συνθήκες μας κάνουν πιο ευρηματικούς, πιο ευέλικτους, πιο επιλεκτικούς και πιο προσαρμοστικούς στις αλλαγές. Για εμένα, «θεμέλιος λίθος» είναι η επίλεκτη ομάδα συνεργατών μου, που με σύμπνοια και ομαδικότητα δημιουργούμε νέους καλλιτεχνικούς δρόμους με γνώμονα τον συνδυασμό προσιτό κόστος - υψηλή ποιότητα. Και ας μην ξεχνάμε ότι ο χορός αποτελεί ένα μέσο έκφρασης και θεραπείας της ανθρώπινης ψυχής και του σώματος κι έτσι δρα από μόνος του σαν φάρμακο ενάντια στην κρίση».

Ταυτόχρονα, η Ρία πιστεύει πως η κρίση θα πρέπει να αντιμετωπίζεται αρχικά ως ευκαιρία. «Μία ευκαιρία για να αποδείξουμε όλοι εμείς οι νέοι επιχειρηματίες τι μπορούμε να καταφέρουμε και να συνεχίσουμε να κάνουμε όνειρα υλοποιώντας τα με σκληρή δουλειά, αποτελώντας παράλληλα πηγή έμπνευσης και για άλλους που αναζητούν επαγγελματικές διεξόδους».

Σύντομα αναμένεται η τελετή βράβευσης των επιχειρήσεων και φυσικά ανυπομονούμε να δούμε τη Ρία Λεονταρίδου μεταξύ των τιμώμενων νέων επιχειρηματιών.

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Ρίας Λεονταρίδου εδώ

 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium