Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
14/8/2020 23:23:18


  


 
Επισκέπτες Online: 333


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Προσφορές από τη NOVA Λαγκαδά
08-07-2020
Προσφορές από τη NOVA Λαγκαδά
 

Επισκεφθείτε τώρα το νέο κατάστημα NOVA στο Λαγκαδά για προσφορές στην κινητή και σταθερή τηλεφωνία, το ηλεκτρικό ρεύμα, την τηλεόραση και το ίντερνετ.

Η Nova Energy σας δίνει δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα για 2 μήνες. Με κάθε νέα οικιακή σύνδεση Nova Energy έχεις δώρο το ηλεκτρικό ρεύμα που θα καταναλώσεις για 2 ολόκληρους μήνες ανεξαρτήτου κατανάλωσης.  Η τιμή της kwh είναι 0.07€ με έκπτωση συνέπειας (πάγιο 0,28 €/μήνα). Σε επαγγελματικό ρεύμα δώρο 500kwh/μήνα για 2 μήνες.

Επίσης, προσφορά για λίγες ημέρες το πακέτο Nova Cinema μόνο με 16,90€ το μήνα και δώρο το On demand. Στο Nova Cinema θα βρεις όλα τα κανάλια κινηματογράφου και πάνω από 800 ταινίες στο On demand, χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση.

Με μόλις 20,90€ το μήνα το Nova2play σου προσφέρει γρήγορο και αξιόπιστο internet έως 24ΜBps και απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και κινητά σε όλη τη χώρα.

Μην ξεχνάς πως στη NOVA Λαγκαδά - Κανάρη 27 μπορείς να πληρώσεις λογαριασμούς NOVA - FORTHNET (χωρίς προμήθεια), αλλά και κάθε λογαριασμό πληρωμής (ρεύμα, αέριο, νερό, κινητή-σταθερή τηλεφωνία, ΕΦΚΑ κ.α.), να ανανεώσεις προγράμματα ή να κάνεις νέα σύνδεση και να επισκευάσεις υπολογιστή ή laptop.

Παράλληλα, όσοι ελεύθεροι επαγγελματίες διαθέτουν παλιές ταμειακές μηχανές που δεν έχουν τη δυνατότητα online σύνδεσης με την ΑΑΔΕ, θα πρέπει άμεσα να τις αποσύρουν (εως τις 31/7) και να προμηθευτούν νέες ταμειακές με δυνατότητα διασύνδεσης για αποστολή δεδομένων στην ΑΑΔΕ. Τέλος, οι ταμειακές νέας τεχνολογίας θα πρέπει να αναβαθμιστούν με τις νέες προδιαγραφές του TAXIS. Καλέστε τώρα στο 23940 22 666 για την αλλαγή της ταμειακής σας μηχανής, το service ή την αναβάθμιση της.

 
Πως να φτάσετε στη Nova (από το Κέντρο Υγείας Λαγκαδά)Πως να φτάσετε στη Nova (από το Αστυν. Τμήμα Λαγκαδά)


Πως να φτάσετε στη Nova (από την Κεντρική Πλατεία Λαγκαδά)Πως να φτάσετε στη Nova (από την είσοδο της πόλης)
Nova Λαγκαδά

Computer World Ευριπίδης Ζέλκας

Κανάρη 27, Λαγκαδά

Τηλ: 23940 22666 

info@comworld.gr

FB Nova Λαγκαδά, Κανάρη 27

www.comworld.gr

 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium