Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
17/1/2022 21:56:24
    Επισκέπτες Online: 707


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ανδρεάδου: Αποχετευτικό Ζαγκλιβερίου... όπως Μετρό Θεσσαλονίκης!
19-02-2021
Ανδρεάδου: Αποχετευτικό Ζαγκλιβερίου... όπως Μετρό Θεσσαλονίκης!
 

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook η επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες με Οραμα» Νίκη Ανδρεάδου έκανε την κριτική για την διάλυση της σύμβασης για το έργο της αποχέτευσης Ζαγκλιβερίου.

Η ίδια τονίζει πως ένα έργο πνοής για τον τόπο αντιμετωπίζεται με την αντίληψη πως «έτσι είναι με τα έργα στην Ελλάδα, δείτε τι γίνεται και με το Μετρό της Θεσσαλονίκης, πόσα χρόνια έχουν περάσει και ακόμη δεν παραδόθηκε...» που αποτελούν λόγια αντιδημάρχου.

Διαβάστε την ανάρτηση της:

ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ... ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης (σ.σ. 17/2/) του Δημοτικού συμβουλίου Λαγκαδά επιβεβαιώθηκαν, δυστυχώς, όλοι οι φόβοι μας για την διάλυση της σύμβασης του έργου "Αποχέτευση Ακάθαρτων Υδάτων Κοινότητας Ζαγκλιβερίου" με υπαιτιότητα του Δήμου.

Στα επίμονα ερωτήματα των συμβούλων της παράταξης μας προς τους αιρετούς της διοίκησης του Δήμου αλλά και προς τους υπαλλήλους, δεν λάβαμε καμία συγκεκριμένη, καμία τεκμηριωμένη απάντηση, παρά μόνο αοριστίες, γενικολογίες και, προς μεγάλη έκπληξή μας, κριτική επειδή αναδείξαμε (?) το θέμα.

Μόνο που δεν μας είπαν ότι έπρεπε να τους συνδράμουμε κιόλας για να... αποσιωπηθεί η ακύρωση ενός έργου με τόσο μεγάλη σημασία για το Ζαγκλιβέρι.

Η παράταξή μας νιώθει την υποχρέωση να ενημερώσει τους κατοίκους του Ζαγκλιβερίου ότι είναι άγνωστο αν και πότε θα ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες για το Αποχετευτικό, άγνωστο πόσα χρόνια θα χρειαστεί να περάσουν για να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί - αν θα ολοκληρωθεί ποτέ...

Το χειρότερο, μάλιστα, είναι ότι το έργο της Αποχέτευσης στο Ζαγκλιβέρι αντιμετωπίζεται από ορισμένους στη διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά, όπως το... Μετρό της Θεσσαλονίκης!

Καταλαβαίνουμε τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται, αλλά δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα ακούγαμε από αντιδήμαρχο να μας λέει ως επιχείρημα πως "έτσι είναι με τα έργα στην Ελλάδα, δείτε τι γίνεται και με το Μετρό της Θεσσαλονίκης, πόσα χρόνια έχουν περάσει και ακόμη δεν παραδόθηκε..."

Όταν καποιοι από την δημοτική αρχή αντιμετωπίζουν με αυτή την αντίληψη ένα έργο πνοής, όπως είναι το Αποχετευτικό στο Ζαγκλιβέρι, νομίζουμε ότι κάθε επιπλέον δικό μας σχόλιο περιττεύει...

Διαβάστε σχετικά:
Ζαγκλιβέρι: Διάλυση της σύμβασης για την αποχέτευση ακάθαρτων υδάτων
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium