Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
16/5/2021 12:58:28


  


 
Επισκέπτες Online: 301


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Με μεγάλη συμμετοχή η διαδικτυακή εκδήλωση του Σ. Αναστασιάδη για τις επιπτώσεις της πανδημίας
02-04-2021
Με μεγάλη συμμετοχή η διαδικτυακή εκδήλωση του Σ. Αναστασιάδη για τις επιπτώσεις της πανδημίας
 

Με μεγάλη συμμετοχή κοινού έλαβε χώρα η διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο βουλευτής ΝΔ Β' Θεσσαλονίκης Σ. Αναστασιάδης για τις επιπτώσεις της πανδημίας.

«Αποφάσισα να αξιοποιήσω την τεχνολογία για να διατηρήσουμε ζωντανό τον δίαυλο της επικοινωνίας μεταξύ μας» υπογράμμισε ο κ. Αναστασιά-δης, ανοίγοντας την εκδήλωση που διοργάνωσε με θέμα: Πανδημία - Επιπτώσεις - Προοπτική, μετά το θερμό καλωσόρισμά του προς τους συμμετέχοντες, πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού.

Αναφερόμενος στη συνέχεια στις σοβαρές επιπτώσεις της πανδημίας και τους τριγμούς που προκάλεσε στη σημερινή πραγματικότητα, σημείωσε: «αποφάσισα το θέμα της εκδήλωσης να είναι σχετικό με την πανδημία, για να βάλω ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα της καθημερινής ενημέρωσης με μία τεκμηριωμένη άποψη».

Ειδική αναφορά για το θέμα της εκδήλωσης, την πρωτοβουλία του κ. Αναστασιάδη και την ενημέρωση από τον καταξιωμένο Αναπληρωτή Καθηγητή –Λοιμωξιολόγο κ. Μεταλλίδη, έκανε στο χαιρετισμό του,  ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Τσαμασλής.

Αναφορικά με την πορεία της πανδημίας και τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, ο Αναπληρωτής Καθηγητής - Λοιμωξιολόγος - Υπεύθυνος του Τμήματος Λοιμωξιολογίας και Κέντρου Αναφοράς COVID-19 της Α΄ Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ,  κ. Μεταλ-λίδης στην τοποθέτησή του, μεταξύ άλλων επεσήμανε: «…είναι πάρα πολύ εύκολο να δούμε ανατροπές…Πιστεύω ότι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης επειδή έζησαν τα γεγονότα τον περασμένο Νοέμβριο έχουν διαφορετική αντίληψη. Τα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδα τότε είχαν φτάσει στα όριά τους. Πρέπει να γίνει σαφές πως κανένας δεν έχει ξεφύγει τον κίνδυνο» και πρόσθεσε, «Ευτυχώς το σύστημα καταφέρνει και αντέχει με τη λήψη σωστών μέτρων. Σε μία μάχη παίρνεις αποφάσεις και βλέπεις τα αποτελέσματα. Το να μην παίρνεις αποφάσεις είναι λάθος».

Μετά τις ομιλίες ακολούθησε πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τοποθετήσεις των συμμετεχόντων και ερωτήσεις προς τους ομιλητές.

Κύριο συμπέρασμα της  εκδήλωσης  ήταν ότι τα μέτρα, δηλαδή η τήρηση των αποστάσεων και οι μάσκες, μαζί με τους εμβολιασμούς θα βοηθήσουν ώστε να τελειώσει γρηγορότερα η περιπέτεια αυτή που μας ταλαιπωρεί πάνω από ένα χρόνο.

 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium