Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/6/2018 06:44:57  


 
Επισκέπτες Online: 214


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Αλλαγές κατά το ήμισυ για τον Γιάννη Καραγιάννη - Τα νέα και τα παλιά πρόσωπα
07-03-2017
Αλλαγές κατά το ήμισυ για τον Γιάννη Καραγιάννη - Τα νέα και τα παλιά πρόσωπα
 

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις σε ότι αφορά τα πρόσωπα ήταν οι ανακοινώσεις του δημάρχου Λαγκαδά Γιάννη Καραγιάννη σχετικά με το νέο σχήμα των αντιδημάρχων.

Αναλυτικά, το νέο σχήμα αντιδημάρχων είναι το εξής:

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών - Αναπληρωτής Δημάρχου: Αστέριος Κομμάτας

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος: Ηλίας Στόϊος

Αντιδήμαρχος Οικονομικών: Χαράλαμπος Αϊβαζίδης

Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας και Πολεοδομίας: Θεόδωρος Τζιαμπάζης

Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Λαγκαδά και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης: Δημήτριος Μάρκου

Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Σοχού: Τριαντάφυλλος Γρούσκος

 

Ο αντιδήμαρχος Αστέριος Κομμάτας απαλλάσσεται από τον τομέα των Οικονομικών, καθώς την αντιδημαρχία Οικονομικών αναλαμβάνει ο πρώην πρόεδρος της ΥΚΠΑΑΠ Χαράλαμπος Αϊβαζίδης.

Νέος πρόεδρος της ΥΚΠΑΑΠ τοποθετείται ο Μιχάλης Τζανής, ενώ ανανεώνουν τη θητεία τους οι πρόεδροι της ΔΕΥΑΛ και ΔΗΚΕΛ Ηλίας Τζαγγάνας και Βέτα Λυκουρέντζου.

Δημιουργείται νέα αντιδημαρχία που αφορά τη Δημοτική Ενότητα Λαγκαδά και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, θέση στην οποία τοποθετείται ο μέχρι πρότινος πρόεδρος των Λουτρών Λαγκαδά Δημήτρης Μάρκου. Νέος πρόεδρος των Λουτρών Λαγκαδά αναλαμβάνει ο Χρήστος Αϊναλής από την Ασσηρο.

Συνεχίζουν τη θητεία τους οι Ηλίας Στόιος ως αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος και Θεόδωρος Τζιαμπάζης ως αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και πολεοδομίας. Το ίδιο ισχύει και για τον Τριαντάφυλλο Γρούσκο, που ανανεώνει τη θητεία του στην αντιδημαρχία Σοχού μετά την παραίτηση της Χρύσας Σάμου.

Καταργείται η τοπική αντιδημαρχία δημοτικών ενοτήτων Καλινδοίων και Κορώνειας και ως εκ τούτου ολοκληρώνει τον κύκλο του ως αντιδήμαρχος ο Γιώργος Κεμαλμάς. Καταργείται η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής με αντιδήμαρχο την Ελπινίκη Ανδρεάδου, αφού εκλέγεται πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λαγκαδά. 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium