Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/4/2018 08:05:30
  


 
Επισκέπτες Online: 323


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο "Μάρκετινγκ Μικρών & Μεσαίων Eπιχειρήσεων" στον Λαγκαδά
14-03-2017
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο "Μάρκετινγκ Μικρών & Μεσαίων Eπιχειρήσεων" στον Λαγκαδά


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 ΖΑΧΑΡΙΑ, το Σεμινάριο « Στρατηγικές Marketing για Επιχειρήσεις σε Περίοδο Κρίσης» που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το lagadas.net, την Κυριακή 12 Μαρτίου.Η ανταπόκριση των επαγγελματιών ήταν μεγάλη. Εισηγητής του τρίωρου σεμιναρίου ήταν ο Δρ. Κωνσταντίνος Γεωργάκας, ο οποίος διαθέτει 38χρονη επαγγελματική εμπειρία στο χώρο του marketing και έχει συνεργαστεί με περισσότερες από 200 μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Γεωργάκας διατηρεί από το 1979 την εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων Gecon και διαθέτει μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία καθώς από  το 1989 διδάσκει στην Ιδιωτική (ICBS THESSALONIKI, ATHENS & LARISA BUSINESS COLLEGE) και στη Δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΤΕΙ Θεσ/νίκης, Κιλκίς & Λάρισας, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας - Μεταπτυχιακό τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΜΒΑ, Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ & ΔΠΘ). Επίσης, κάθε χρόνο εκπαιδεύει περισσότερα από 200 στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρήσεις στα θέματα της ειδικότητάς του. Ακόμη, είναι μέλος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ MARKETING, του  INSTITUTE OF LEADERSHIP AND MANAGEMENT και του INSTITUTE OF MANAGEMENT CONSULTANCY της Μεγάλης Βρετανίας και άλλων επιστημονικών οργανισμών.

Στο σεμινάριο για τους επαγγελματίες του Λαγκαδά, ανέλυσε τακτικές και εργαλεία marketing και συζήτησε μαζί τους τρόπους που θα βοηθήσουν να ξανακάνουν τις επιχειρήσεις τους ανταγωνιστικές και να ξαναμπούν δυναμικά στην αγορά. Οι συμμετέχοντες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και με την προοπτική να πραγματοποιηθούν παρόμοια σεμινάρια για πιο εξειδικευμένα θέματα που αφορούν στις καθημερινές τους «αγωνίες».
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium