Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/6/2020 15:59:08
  


 
Επισκέπτες Online: 367


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ποια είναι η σχέση των Πανεπιστημίων Harvard και Cambridge με τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ;
09-11-2017
Ποια είναι η σχέση των Πανεπιστημίων Harvard και Cambridge με τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ;


Με χαρά σας ενημερώνουμε για την εξαιρετικά σημαντική αναγνώριση του Κέντρου μας ως Επίσημου Κέντρου Προετοιμασίας Εξετάσεων Cambridge από το πανεπιστήμιο του Cambridge
.

Παράλληλα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη συμμετοχή μας στην παγκόσμια εκπαιδευτική δράση “Out of Eden Learn”, που αποτελεί μια πρωτοβουλία μιας ομάδας εκπαιδευτικών, ακαδημαϊκών και δημοσιογράφων με τίτλο “Project Zero”, η οποία οργανώνεται από την “Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου HARVARD  στην Αμερική”.  http://www.pz.harvard.edu/projects/out-of-eden-learn


Το θέλαμε πολύ και το καταφέραμε! Το Σχολείο φέτος συμμετέχει ενεργά στην συγκεκριμένη προσπάθεια για εκπαιδευτικά προγράμματα με παγκόσμιο χαρακτήρα που δίνουν έμφαση στην διαπολιτισμική επικοινωνία με μέσο την αγγλική γλώσσα και παρέχουν ευκαιρίες για διαπολιτισμική αλληλεπίδραση ανάμεσα σε νέους και νέες από πολλές χώρες. 

Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας θα αναπτύξουν καινούριες δεξιότητες και στρατηγικές σκέψης, καθώς θα έχουν την δυνατότητα να επικοινωνήσουν με συνομήλικους τους από 57 διαφορετικές χώρες ανά τον κόσμο στα αγγλικά. Θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν τον κόσμο και να ανταλλάξουν προσωπικά βιώματα, εμπειρίες, αντιλήψεις και  ιδέες.
Το Κέντρο μας πρωτοπορεί σε ουσιαστικές εκπαιδευτικές δράσεις παρέχοντας υψηλού επιπέδου εκπαίδευση. Συμμετέχουμε σε παγκόσμια και κυρίως αξιόπιστα project προσφέροντας τη δυνατότητα στους μαθητές μας να διευρύνουν τις γνώσεις τους και τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες.

Επιπλέον, δίνουμε έμφαση στη συμμετοχή μας σε αξιόπιστες, έγκυρες και αξιοκρατικές εξετάσεις, από αναγνωρισμένους Φορείς Πιστοποίησης στην Ελλάδα, αλλά και προπάντων στο Εξωτερικό. Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ, σεβόμενοι τους γονείς και τους μαθητές μας προσφέρουμε υπεύθυνη ενημέρωση κάθε χρόνο και αφήνουμε τους γονείς να επιλέξουν το πιστοποιητικό που επιθυμούν για τα παιδιά τους.

Τέλος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία τα σεμινάρια γονέων και καθηγητών σε όλη την Ελλάδα από τον Δρ. Δημήτρη Κόρδα και την κα Ευανθία Ζαχαρία. Υπενθυμίζουμε ότι στο Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ εφαρμόζεται συγκεκριμένη εκπαιδευτική μεθοδολογία “PsychoLinguistics in Practice” βασισμένη στα μαθησιακά προφίλ των μαθητών. Η ανίχνευση γίνεται από τον Δρ. Δημήτρη Κόρδα, Διδάκτορα Γνωστικής και Αναπτυξιακής Ψυχολογίας ΑΠΘ, και οι καθηγητές διδάσκουν με τον τρόπο που μαθαίνουν τα παιδιά μας.

 

Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ

Πληροφορίες - Εγγραφές

2394020040

www.zacharia.gr

 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium