Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/5/2020 10:26:36
  


 
Επισκέπτες Online: 350


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


AUTO ΓΟΥΝΙΩΤΗ: ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
16-11-2017
AUTO ΓΟΥΝΙΩΤΗ: ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Αγορά και πώληση μεταχειρισμένων οχημάτων... με βούλα

Με εμπειρία που ξεκινά από το 1972 στο χώρο του αυτοκινήτου, η εταιρία ΓΟΥΝΙΩΤΗ έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα, στο χώρο της εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Σε ένα άνετο χώρο στην είσοδο του Λαγκαδά (πριν το DISCOUNT MARKT), θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Πλέον η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου δεν θα πρέπει να σας αγχώνει, αφού το προσωπικό της
AUTO ΓΟΥΝΙΩΤΗ θα φροντίσει ώστε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο ελεγμένο από τυχόν βλάβες ή τρακάρισμα, με βιβλίο σέρβις και πραγματικά χιλιόμετρα. Όλα τα οχήματα ελέγχονται εξονυχιστικά στο συνεργείο της εταιρίας, που βρίσκεται στην είσοδο της Ασσήρου,  γεγονός που σας εξασφαλίζει πως το όχημα που θα αγοράσετε έχει την σφραγίδα ελέγχου της εταιρίας ΓΟΥΝΙΩΤΗ.

Αλλωστε, το μότο της εταιρίας είναι «στόχος μας το χαμόγελο σας», γεγονός που θα πρέπει να σας απαλλάξει από κάθε έννοια και προβληματισμό για την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου ή την πώληση του παλιού σας. Ο Παντελής και ο Νίκος Γουνιώτης μαζί με τους συνεργάτες του θα φροντίσουν ώστε όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες να ολοκληρωθούν σωστά, χωρίς ψιλά γράμματα, κρυφές χρεώσεις και κυρίως σε σύντομο χρονικό διάστημα.Παράλληλα, η AUTO ΓΟΥΝΙΩΤΗ αγοράζει τοις μετρητοίς το παλαιό σας όχημα και παρέχει ευκολίες πληρωμής για την αγορά ενός νέου. Τα πράγματα όμως δεν τελειώνουν εδώ, αφού σε συνεργασία με το ασφαλιστικό γραφείο COSMOS UNION που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Λαγκαδά (Λουτρών 2), εξασφαλίζετε τις χαμηλότερες τιμές σε ασφάλειες αυτοκινήτου, μηχανής, κατοικίας, ζωής και επιχείρησης.

Οι εγκαταστάσεις της AUTO ΓΟΥΝΙΩΤΗ βρίσκονται στο 1ο χλμ. Λαγκαδά - Θεσσαλονίκης (πρώην αυτοκίνητα ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ) και είναι ανοιχτά καθημερινά με συνεχόμενο ωράριο από τις 9.00 - 18.00. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, ανοιχτά και τις Κυριακές 10.00 - 13.00, ενώ τα Σάββατο το ωράριο είναι 9.00 - 13.30.

Μπαίνοντας στη σελίδα https://gouniotis-cars-service.car.gr/cars/ θα βρείτε όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα της εταιρίας, με φωτογραφίες και αναλυτική περιγραφή. Παράλληλα, θα βρείτε και επαγγελματικά οχήματα, ενώ κάθε εβδομάδα προστίθενται νέα οχήματα.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στην AUTO ΓΟΥΝΙΩΤΗ και όλα τα άλλα αφήστε τα μας!

AUTO ΓΟΥΝΙΩΤΗ

ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

1ο ΧΛΜ. ΛΑΓΚΑΔΑ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΤΗΛ. 23940 25701

https://gouniotis-cars-service.car.gr/cars/
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium