Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
04/6/2020 23:00:56
  


 
Επισκέπτες Online: 543


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ 1 "ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ"
20-12-2017
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ 1 "ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ"


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ
 
ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ & 

ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ 1 "ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ"


Η Χριστουγεννιάτικη κωμωδία "FROZEN CHRISTMAS" έρχεται και φέρνει χιονοθύελλα ... γέλιου υπό την επιμέλεια της κυρίας Μανωλούδη και από αγγλόφωνη θεατρική ομάδα των σχολείων μας την την Παρασκευή 22/12/2017 στις 17:00 το απόγευμα.


Ο Aγιος Βασίλης έχει παχύνει. Η Βασιλούλα θέλει να τον βάλει σε δίαιτα γιατί δεν του χωράει καμία στολή! Εκείνος εύχεται να υπήρχε ένα μαγικό φίλτρο που μόλις το πιει θα γίνει στυλάκι! Η ορκισμένη του εχθρός, μια κακιά μάγισσα Κακίστρω, ξεγελάει τον άγιο Βασίλη και του δίνει ένα φίλτρο που θα τον κάνει αδύνατο. Μόνο που τον κάνει ... Κόκαλο! Κι όχι μόνο αυτό!!!!!! Κλέβει το καλαθάκι από την Κοκκινοσκουφίτσα, τα μούσια από τους επτά νάνους, τα μαλλιά της Ραπουνζέλ και τα σπίρτα από το κοριτσάκι με τα σπίρτα!!! Κι όλα αυτά, μόνο και μόνο για να την προσέξουν και να την αγαπήσουν...


 


Μία Χριστουγεννιάτικη Κωμωδία που ετοίμασε με πολλή αγάπη για τα σχολεία μας η Μαρία Κίτρα και συμμετέχουν μαθητές όλων των τάξεων και των δύο σχολείων μας.

 

Τις πρόβες οργανώνουν η κυρία Χαρά τη σκηνή της Ραπουνζέλ και το κοριτσάκι με τα σπίρτα, η κυρία Βίκυ τις σκηνές της Χιονάτης και της Κοκκινοσκουφίτσας, η κυρία Μανωλούδη τη σκηνή της Μάγισσας Κακίστρω και του βοηθού Στριμάδη και η κυρία Κική τη σκηνή του Αη Βασίλη και της Βασιλούλας.


Η κυρία Στέλλα Π., η κυρία Ελένη και η κυρία Στέλλα Φ. πάντα σε ρυθμούς Χριστουγέννων, διδάσκουν Χριστουγεννιάτικες λέξεις στους λιλιπούτειους και όχι μόνο μαθητές μας.

 

Ενώ ο κύριος Στέλιος και η κυρία Ευαγγελία ετοιμάζουν τις προσκλήσεις της γιορτής μας με τους μαθητές της Πληροφορικής.

 


Η γιορτή μας δεν μπορεί να αρχίσει χωρίς... εσάς!!!

Σας περιμένουμε!!

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ 1

ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ

 Μέλισσα Μανωλούδη Σταυρίδη

Διευθύντρια Σπουδών των ΚΞΓ

 

ΛΑΓΚΑΔΑΣ

Πολυτεχνείου 8
τηλ. 23940 24142 & 26087


ΛΑΓΥΝΑ

 

τηλ. 23940 71625
κιν. 6977 007 116

 

 

 

 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium