Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/5/2020 21:21:15
  


 
Επισκέπτες Online: 352


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


LANGUAGECERT - PALSO : ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
23-01-2018
LANGUAGECERT - PALSO : ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ


O Όμιλος PeopleCert υπογράφει στρατηγική συμφωνία με την PALSO για την περαιτέρω προώθηση της πιστοποίησης γλωσσομάθειας LanguageCert σε όλη την Ελλάδα

Ο παγκοσμίου εμβέλειας όμιλος πιστοποιήσεων PeopleCert υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (PALSO) για την περαιτέρω προώθηση της νέας πιστοποίησης αγγλικής γλώσσας LanguageCert.

Η συμφωνία της PeopleCert με την PALSO προβλέπει τη συνεργασία των δύο φορέων με σκοπό την επαρκή προετοιμασία και διευκόλυνση πρόσβασης στις εξετάσεις LanguageCert που διοργανώνει η PeopleCert σε όλη την Ελλάδα. Τα μέλη PALSO, μέσω των τοπικών συλλόγων, θα έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό και ενημερωτικό υλικό για την διευκόλυνση του εκπαιδευτικού τους έργου. Οι δύο φορείς θα σχεδιάσουν κοινές εκπαιδευτικές δράσεις με σκοπό την περαιτέρω αναβάθμιση της παρεχόμενης ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

«Η συνεργασία της PeopleCert με την PALSO αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για την πιστοποίηση LanguageCert» δήλωσε ο Βύρων Νικολαΐδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου PeopleCert. «Η υπερσύγχρονη τεχνική υποδομή της PeopleCert, σε συνδυασμό με την πανελλαδική παρουσία της PALSO, εξασφαλίζει ένα μεγάλο στρατηγικό πλεονέκτημα και στις δύο πλευρές, επιτρέποντας την προώθηση της πιστοποίησης LanguageCert και την καλύτερη προετοιμασία των σπουδαστών για τις εξετάσεις τους, σε ακόμη περισσότερα σημεία σε όλη την Ελλάδα.»

«Η PALSO ιδρύθηκε το 1981 με αποστολή την προαγωγή των συμφερόντων όλων των ιδιοκτητών κέντρων ξένων γλωσσών, μελών των ενώσεων-μελών της, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου», δήλωσε ο Βασίλης Κροντήρης, Πρόεδρος της PALSO. «Mε αυτή τη συνεργασία δίνεται στα μέλη της PALSO η δυνατότητα μιας ευρύτερης επιλογής και μάλιστα ενός φορέα παγκόσμιας εμβέλειας.»

Οι εξετάσεις LanguageCert προσφέρονται ήδη σε περισσότερες από 25 χώρες παγκοσμίως και αναγνωρίζονται από υπουργεία Παιδείας και άλλους αρμόδιους φορείς στην Αγγλία, την Ουαλία, την Νέα Ζηλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ουγγαρία, την Τσεχία, τη Ρουμανία, ενώ στην Ελλάδα αναγνωρίζονται από το ΑΣΕΠ.

Σχετικά με την PeopleCert

Η PeopleCert είναι ένας κορυφαίος οργανισμός πιστοποίησης προσώπων με παγκόσμια παρουσία και πρωτοπόρα τεχνολογία. Σε συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς, πανεπιστήμια και κρατικούς φορείς, η PeopleCert αναπτύσσει κορυφαία προϊόντα αξιολόγησης δεξιοτήτων και διενεργεί εξετάσεις πιστοποίησης σε περισσότερες από 180 χώρες και 25 γλώσσες. Χάρη στη βραβευμένη τεχνολογία διενέργειας εξετάσεων που έχει αναπτύξει, η εταιρεία δίνει στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους και να υλοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους.

www.peoplecert.org

Σχετικά με την LanguageCert

Η LanguageCert είναι διεθνής φορέας πιστοποίησης γλωσσικών δεξιοτήτων. Είναι θυγατρική του ομίλου PeopleCert, οργανισμού με ηγετική θέση στην αγορά πιστοποίησης παγκοσμίως. Η LanguageCert αναπτύσσει προϊόντα πιστοποίησης γλωσσικών δεξιοτήτων, και συγχρόνως συνεργάζεται με κορυφαίους οργανισμούς παγκοσμίως για να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αξιολόγησης και πιστοποίησης ξένων γλωσσών.

www.languagecert.gr

 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium