Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
31/5/2020 13:25:22
  


 
Επισκέπτες Online: 322


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο Language Cert το ΚΔΒΜ2 ΖΑΧΑΡΙΑ
06-02-2018
Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο Language Cert το ΚΔΒΜ2 ΖΑΧΑΡΙΑ


Μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και πιστοποίησης στην περιοχή μας. Το ΚΔΒΜ2 ΖΑΧΑΡΙΑ μετά από μια απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης είναι πλέον
επίσημο εξεταστικό κέντρο της Language Cert.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι το Εκπαιδευτήριο επιλέχτηκε από τον εξεταστικό φορέα λόγω της εξαιρετικά υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του και πλέον μπορεί να διοργανώνει εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας διεθνούς κύρους σε όλα τα επίπεδα όποια χρονική στιγμή επιλέξει. 

Στην επίσημη ιστοσελίδα του το Εκπαιδευτήριο παρουσιάζει τον φορέα και τις εξετάσεις:

"Η σειρά πιστοποιήσεων LanguageCert International ESOL (English for Speakers of Other Languages) αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιζητούν πιστοποίηση των γνώσεων τους στα Αγγλικά, η οποία αναγνωρίζεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι πιστοποιήσεις είναι αναγνωρισμένες στην Ελλάδα από το ΑΣΕΠ και ελεγχόμενες από την Ofqual, την επίσημη αρχή της Αγγλίας για την αναγνώριση εξετάσεων και πιστοποιήσεων, ενώ αναγνωρίζονται σε ολοένα περισσότερες χώρες.

Η LanguageCert φέρνει τη νέα γενιά στις πιστοποιήσεις αγγλομάθειας μέσω των εξετάσεων LanguageCert Ιnternational ESOL. Η ομάδα των διεθνώς διακεκριμένων ειδικών στις εξετάσεις Αγγλικών εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα της πιστοποίησης.

Ως Εγκεκριμένο Εξεταστικό Κέντρο LanguageCert παρέχουμε τις φιλικές προς τους υποψηφίους εξετάσεις LanguageCert International ESOL, δίνοντας έμφαση στις γλωσσικές δεξιότητες των μαθητών. Οι πιστοποιήσεις προσφέρονται σε κάθε επίπεδο από το A1 έως το C2, και είναι απόλυτα εναρμονισμένες με τις προδιαγραφές του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR).

Οι πιστοποιήσεις αποτελούνται από δύο εξετάσεις - Γραπτή (Listening, Reading, Writing) και Προφορική (Speaking) - καλύπτοντας και τις τέσσερις γλωσσικές δεξιότητες. Η γραμματική και το λεξιλόγιο ενσωματώνονται στη Γραπτή εξέταση, χωρίς να εξετάζονται ως ξεχωριστές ενότητες. Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να δώσουν τις δύο εξετάσεις ταυτόχρονα ή σε διαφορετικές εξεταστικές περιόδους, ανάλογα με τις ανάγκες τους, και οδηγούνται στην απόκτηση δύο ξεχωριστών πιστοποιητικών. Η βάση επιτυχίας και στις δύο εξετάσεις είναι 50% κατά μέσο όρο, ανεξαρτήτως επίδοσης ανά ενότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.languagecert.gr και κατεβάστε το φυλλάδιο στα ελληνικά ή στα αγγλικά."

 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium