Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
31/5/2020 06:18:11
  


 
Επισκέπτες Online: 245


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Νέα Τμήματα Ρομποτικής στο Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ
23-04-2018
Νέα Τμήματα Ρομποτικής στο Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ


Το Robotics and Game Design είναι ένα πρόγραμμα κατάλληλο για μαθητές ηλικιών 5+ μέχρι 15. Με τα μαθήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής, τα παιδιά κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον προγραμματισμό και βλέπουν τις εντολές τους να εφαρμόζονται σε πραγματικές κατασκευές. Η εκπαιδευτική ρομποτική είναι μια εκπαιδευτική και ταυτόχρονα ψυχαγωγική δραστηριότητα η οποία συνδυάζει τη μάθηση με το παιχνίδι μετατρέποντας έτσι την εκπαίδευση σε μια συγκλονιστική περιπέτεια και ανακάλυψη ταυτόχρονα.

Τα τμήματά μας διαφέρουν ανάλογα με την ηλικία, το επίπεδο και την εμπειρία των μαθητών. Τα μαθήματα Robotics and Game Design ενισχύουν τις έννοιες του STEM:(Science/ Επιστήμη, Technology/ Τεχνολογία, Engineering/ Μηχανολογία, Mathematics/ Μαθηματικά). Μέσω των μαθημάτων παρουσιάζονται οι αρχές της μηχανολογίας και αρχιτεκτονικής, ενώ τα παιδιά εξερευνούν θέματα μαθηματικών και επιστήμης, αυξάνουν τις γενικές γνώσεις τους μέσα από συζητήσεις που σχετίζονται με το κάθε μοντέλο, αναπτύσσουν κοινωνικο-συναισθηματικές δεξιότητες, όπως η υπομονή, η ομαδικότητα, η επικοινωνία και ταυτόχρονα ανεβαίνει η αυτοεκτίμησή τους μέσω της επίλυσης προβλημάτων και ολοκλήρωσης μιας εργασίας.


 

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα Robotics and Game Design παρέχουν την ιδανική ατμόσφαιρα για τα παιδιά, ώστε να μάθουν δημιουργώντας και διασκεδάζοντας. Σε αυτά τα προγράμματα, οι μαθητές δοκιμάζουν τις ικανότητές τους στο να προγραμματίσουν και να χτίσουν με τα «έξυπνα» LEGO τους. Και οι δυνατότητες δεν έχουν τέλος!

Η περιπέτεια όμως δεν σταματάει εδώ! Συμμετέχουμε κάθε χρόνο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής WRO και στους Διαγωνισμούς FIRST® LEGO® LEAGUE. Αδιαμφισβήτητα, η συμμετοχή των παιδιών σε τέτοιους διαγωνισμούς αποτελεί μία μοναδική εμπειρία για αυτά που συνοδεύεται από τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων, τη χαρά της δημιουργίας και την περαιτέρω γνώση.

Μπορείτε ακόμη και τώρα να εγγραφείτε και να έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε και εσείς στο Διαγωνισμού FIRST® LEGO® LEAGUE JUNIOR (ηλικίες 6 έως 10 ετών), ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου με τη συμμετοχή 3 ομάδων μας.

 

Πληροφορίες - Εγγραφές

http://zacharia.gr/?page_id=84

Τηλ. 23940-20040

 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium