Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/5/2020 18:44:11
  


 
Επισκέπτες Online: 300


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Μεγάλη διάκριση για τo Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικών Καγκουρό
17-05-2018
Μεγάλη διάκριση για τo Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικών Καγκουρό


Το Εκπαιδευτήριό μας συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικών Καγκουρό 2018, με 6 συμμετοχές. Οι μαθητές μας από Β’ Δημοτικού έως και ΣΤ’ Δημοτικού ήταν εκεί για να διαγωνιστούν και  να αποδείξουν πως ο κοινός νους, η καθαρή σκέψη και η αγάπη για τα Μαθηματικά είναι αρκετά εφόδια για να συμμετέχει κανείς σε αυτό το διαγωνισμό.

Με μεγάλη μας χαρά συγχαίρουμε τον μαθητή μας Κόρδα Παναγιώτη, μαθητή Β’ Δημοτικού, για την διάκριση του στον Διαγωνισμό, ο οποίος θα βραβευθεί σε ειδική τελετή απονομής!

Ο μαθηματικός διαγωνισμός «Καγκουρό» είναι ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός διασκεδαστικός διαγωνισμός στον κόσμο, με συμμετοχή 6,5 εκατομμυρίων μαθητών από 70 χώρες. Η φιλοσοφία του διαγωνισμού βασίζεται στην αρχή ότι τα Μαθηματικά είναι μία κουλτούρα η οποία πρέπει να παρέχεται σε όλους. Ειδικά, επειδή τα Μαθηματικά καλλιεργούν την σκέψη και φέρνουν πνευματική ικανοποίηση, δεν πρέπει να απευθύνονται μόνο σε λίγους.  Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους αλλά και στον καθηγητή τους Αγραφιώτη Φώτιο, καθηγητή Μαθηματικών.

Η ομάδα προετοιμάστηκε στα πλαίσια της λειτουργίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ΚΔΑΠ ΖΑΧΑΡΙΑ. Η συμβολή των εκπαιδευτικών που απασχολούνται στο Εκπαιδευτήριο σε όλες τις δομές του είναι πολύ σημαντική για την πρόοδο των μαθητών. Η κυρία Σιαρινούδη Ευτυχία (φιλόλογος), η κυρία Πασχαλίνα Κοπέλη (φιλόλογος) και ο κύριος Αγραφιώτης Φώτης (μαθηματικός) με την καθοδήγηση της Δ/νσης και του Δρ. Δημήτρη Κόρδα βοηθάνε τα παιδιά να χρησιμοποιούν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, να δουλεύουν με τον τρόπο που μαθαίνουν καλύτερα και να προσπαθούν πάντοτε να ξεπεράσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Οι διακρίσεις είναι το φυσικό επακόλουθο σε διαγωνισμούς που οι μαθητές του Εκπαιδευτηρίου συμμετέχουν με βασικό στόχο την εμπειρία και την διασκέδαση.


Οι προεγγραφές για την σχολική χρονιά 2018-19

ξεκινάνε στις 21 Μαΐου. 

Επικοινωνία για ραντεβού 2394020040


 

Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ

Τηλ. 23940-20040

www.zacharia.gr
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium