Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/6/2020 00:13:29
  


 
Επισκέπτες Online: 437


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ένα γλυκό καλωσόρισμα για την καινούρια σχολική χρονιά με την απονομή των 206 πτυχίων των ΚΕΝΤΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ 1 "ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ"
18-09-2018
Ένα γλυκό καλωσόρισμα για την καινούρια σχολική χρονιά με την απονομή των 206 πτυχίων των ΚΕΝΤΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ 1 "ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ"


Λίγο πριν την είσοδο της νέας σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στα
 ΚΞΓ & ΚΔΒΜ 1 "ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ" την Τετάρτη 12/09/2018 στο σχολείο μας στο Λαγκαδά και την Πέμπτη 13/09/2018 στο κεντρικό σχολείο στα Λαγυνά.


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Γεώργιος με τη βοήθεια του πατρός Δημήτριου στο σχολείο μας στο Λαγκαδά ενώ στο σχολείο μας στα Λαγυνά ο πατήρ Παύλος. Και οι δύο μας ευχήθηκαν να αρχίσουμε τη νέα σχολική χρονιά με τη βοήθεια του Θεού, της Παναγίας και τις ευλογίες της εκκλησίας.


Οι σεβασμιότατοι παρότρυναν τα παιδιά να σεβαστούν τις θυσίες των γονιών τους για τη μόρφωσή τους και να φροντίζουν περισσότερο για την καλλιέργεια του ήθους τους.Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες, επιθυμία για έργο και αληθινή πρόοδο!!

Ανάμεσά μας βρέθηκαν πολλά καινούρια προσωπάκια αλλά και οι παλιοί μας γνώριμοι!!


Μετά το πέρας του αγιασμού βγήκαν οι φωτό που φέτος ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακές παρά το πρωτοβρόχι.

Το κέφι και η αισιοδοξία έρρεαν άφθονα και οι συζητήσεις μεταξύ των μαθητών αλλά και μεταξύ μαθητών και καθηγητών ”έδιναν κι έπαιρναν“ μέσα σε κλίμα αμοιβαιότητας και οικειότητας.


Για μια ακόμη φορά, σας ευχαριστούμε για την επιλογή των ΚΕΝΤΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ 1 “ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ” για το παιδί σας.


Όπως διαπιστώνετε κι εσείς οι ίδιοι, άλλωστε, σας δικαιώνει!!

 ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ & 

ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ 1

ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ

 

ΛΑΓΚΑΔΑΣ - Πολυτεχνείου 8

τηλ. 23940 24142 & 26087


ΛΑΓΥΝΑ - 
τηλ. 23940 71625

κιν. 6977 007 116

 


 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium