Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
31/5/2020 14:01:12
  


 
Επισκέπτες Online: 288


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Η ΕΤΑΙΡΙΑ DECO ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ
27-09-2018
Η ΕΤΑΙΡΙΑ DECO ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ


Το φυσικό αέριο είναι πλέον πραγματικότητα στον Λαγκαδά και ήδη προχώρησαν οι πρώτες συνδέσεις σε οικοδομές στο κέντρο της πόλης.

Η εταιρία DECO με έδρα τον Λαγκαδά και με την εμπειρία του μηχανολόγου μηχανικού Σταύρου Βαρβαρίδη αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία σύνδεσης με το φυσικό αέριο, χωρίς να ταλαιπωρηθείτε σε γραφειοκρατικές διαδικασίες και καθυστερήσεις. Ξεκινώντας από την δωρεάν αυτοψία του χώρου σας, η εταιρία DECO συντάσσει τον φάκελο με όλη την απαιτούμενη «χαρτούρα» και χωρίς χάσιμο χρόνου προχωρά στη μελέτη, την προμήθεια του κατάλληλου λέβητα αερίου και την κατασκευή του δικτύου θέρμανσης από τους έμπειρους τεχνικούς της DECO.


Συνεργασία
THERMONET Χρήστος Δέδες - DECO Σταύρος Βαρβαρίδης


Όσον αφορά το κόστος μια εγκατάστασης αερίου, η τιμή μπορεί να εξαρτηθεί από πολλές παραμέτρους, όπως για παράδειγμα αν πρόκειται για εξωτερικό ή εσωτερικό δίκτυο θέρμανσης και φυσικά η ισχύς του λέβητα. Σύμφωνα με τον κ. Βαρβαρίδη, μία μέση τιμή κυμαίνεται από 1.800 - 2.000 ευρώ με τις απαραίτητες εγγυήσεις. Το κόστος αυτό αποσβένεται πολύ γρήγορα, αν αναλογιστούμε το γεγονός πως η τιμή του αερίου είναι περίπου η μισή σε σχέση με το πετρέλαιο, ενώ παράλληλα έχουμε συνέχεια ζεστό νερό χωρίς να χρειάζεται να λειτουργούμε τον θερμοσίφωνα που έχει μεγάλη κατανάλωση ρεύματος. Μάλιστα, μέχρι το τέλος του 2018 τα τέλη σύνδεσης είναι δωρεάν, γι’ αυτό όσοι δεν έχετε καταθέσει ακόμη αίτηση σύνδεσης κάντε το τώρα και απολαύστε οικονομική θέρμανση, ζεστό νερό όλο το 24ωρο και φυσικά μηδενικά τέλη σύνδεσης.
Φυσικά, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και το θέμα της τεχνογνωσίας, καθώς η DECO διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή δικτύων αερίου, ενώ πρόσφατα οι τεχνικοί της εταιρίας ολοκλήρωσαν την κατασκευή δικτύου αερίου στο 2ο νηπιαγωγείο Λαγκαδά.

Η εταιρία DECO έχει τα γραφεία της στο κέντρο του Λαγκαδά, στην οδό Σερ. Τσακμάνη 40 (οδός λαϊκής, δίπλα στον ΟΑΕΔ) και το τηλ. επικοινωνίας είναι 2394 111 753 - κινητό 6978 823 126 (Σταύρος Βαρβαρίδης) και 6946 151 374 (Καλλιόπη Βαρβαρίδου). 

 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium