Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/5/2020 09:27:31
  


 
Επισκέπτες Online: 353


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Τμήματα  Μαθηματικών για συμμετοχή σε Διαγωνισμούς στα ΦΜΕ και ΚΔΑΠ ΖΑΧΑΡΙΑ
09-10-2018
Τμήματα Μαθηματικών για συμμετοχή σε Διαγωνισμούς στα ΦΜΕ και ΚΔΑΠ ΖΑΧΑΡΙΑ


Μετά τις μεγάλες επιτυχίες και επιδόσεις της μαθηματικής ομάδας του Εκπαιδευτηρίου ΖΑΧΑΡΙΑ που συμμετείχε πέρσι στον Διαγωνισμό «Καγκουρό», αποφασίστηκε η δημιουργία φροντιστηριακών τμημάτων για όσα παιδιά επιθυμούν να συμμετέχουν σε μαθηματικούς διαγωνισμούς, με σκοπό την κατάλληλη προετοιμασία τους.

Το Εκπαιδευτήριο συμμετείχε στο Διαγωνισμό το 2018, που διεξήχθη στη Μοντεσσοριανή Αγωγή Θεσσαλονίκης, με διαγωνιστική ομάδα που απαρτιζόταν από 6 μαθητές, εκ των οποίων ο μαθητής Β’ Δημοτικού Παναγιώτης Κ. κατάφερε να διακριθεί και να βραβευτεί για την άριστη επίδοση του. Αξιοσημείωτη είναι όμως και η επίδοση της μαθήτριας Ε’ Δημοτικού Ελένης Κ. του Εκπαιδευτηρίου ΖΑΧΑΡΙΑ για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας 2018, η οποία κατέλαβε το τρίτο βραβείο στην κατηγορία της.

Έχοντας ως στόχο την προσφορά γενικής παιδείας και πληθώρας ερεθισμάτων στους μαθητές για την καλλιέργεια της αντίληψης και των δεξιοτήτων τους, το Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ θα συμμετέχει και φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο μεγάλο διαγωνισμό, όπου μπορούν να συμμετέχουν όσοι μαθητές επιθυμούν από Β’ Δημοτικού μέχρι και Γ’ Λυκείου, επιλύοντας ασκήσεις που αντιστοιχούν στο γνωστικό τους επίπεδο. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί τον Μάρτιο 2019.

Η συνάντηση γνωριμίας (OPEN DAY) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου. Για να δηλώσετε συμμετοχή και για την εγγραφή σας στα τμήματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Εκπαιδευτηρίου, στο τηλέφωνο 23940-20040.

Υπενθυμίζουμε πως το Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ είναι το πρώτο σχολείο στον Λαγκαδά, που αιτήθηκε και έγινε επίσημο εξεταστικό  κέντρο για τον Μαθηματικό διαγωνισμό «Καγκουρό».  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει όποιος επιθυμεί. 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium