Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
31/5/2020 05:50:29
  


 
Επισκέπτες Online: 280


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ: Δημιουργήστε τη δική σας εφαρμογή Android συμμετέχοντας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κώδικα 2018
12-10-2018
Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ: Δημιουργήστε τη δική σας εφαρμογή Android συμμετέχοντας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κώδικα 2018


Το Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ θα συμμετέχει φέτος για πρώτη χρονιά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κώδικα (Europe Code Week), η οποία θεμελιώθηκε από το 2013. Η εβδομάδα του κώδικα της ΕΕ είναι μια πρωτοβουλία που στοχεύει να εισάγει τον κώδικα και την ψηφιακή παιδεία στην καθημερινότητα μας, αποδεικνύοντας πώς μπορεί ο προγραμματισμός να βοηθήσει ώστε να ζωντανέψει κανείς τις ιδέες του μέσα από βιωματικές δραστηριότητες. Η εκμάθηση του προγραμματισμού βοηθά να κατανοήσουμε πώς λειτουργούν τα πράγματα και να δημιουργήσουμε εφαρμογές, τόσο για εργασία όσο και για παιχνίδι.

Το Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ θα συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού με ένα Σεμινάριο που έχει οργανώσει για μικρούς και μεγάλους (παιδιά από Δ’ Δημοτικού και άνω) με σκοπό την εκμάθηση προγραμματισμού Android. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στις 6.00 μ.μ. έως τις 8.00 μ.μ., το οποίο θα πραγματεύεται την δημιουργία εφαρμογής Android! Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον προγραμματισμό Android φορητών συσκευών με την ανοιχτής αρχιτεκτονικής πλατφόρμα App Inventor του ΜΙΤ. Δεν απαιτείται πρότερη γνώση προγραμματισμού.

https://codeweek.eu/view/184271/as-ftiaxoyme-th-dikia-mas-android-efarmogh

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Εκπαιδευτηρίου μας, στο τηλέφωνο 23940-20040. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας θέσεων. Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού συμμετοχών θα πραγματοποιηθεί και δεύτερο σεμινάριο.


 

Σας υπενθυμίζουμε πως την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί στο Εκπαιδευτήριο συνάντηση γνωριμίας (OPEN DAY) για όσα παιδιά επιθυμούν να συμμετέχουν σε μαθηματικούς διαγωνισμούς, με σκοπό τη δημιουργία φροντιστηριακών τμημάτων για τη την κατάλληλη προετοιμασία τους.

 

 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium