Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/5/2020 05:21:02
  


 
Επισκέπτες Online: 204


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Φθηνό ρεύμα & αέριο ELPEDISON από την εταιρία THERMONET - ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΔΕΣ
07-12-2018
Φθηνό ρεύμα & αέριο ELPEDISON από την εταιρία THERMONET - ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΔΕΣ


H ELPEDISON είναι ο μεγαλύτερος εναλλακτικός προμηθευτής ρεύματος στη χώρα, προσφέρoντας τις πιο ολοκληρωμένες ενεργειακές υπηρεσίες, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, με την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση!

ΤΩΡΑ, μπορείτε να συνδυάσετε φθηνό ρεύμα και φυσικό αέριο της εταιρίας ELPEDISON απευθυνόμενοι  στην εταιρία THERMONET του Χρήστου Δέδε, που αποτελεί εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Elpedison και να κερδίσετε πολλαπλά οφέλη.

Η εταιρία THERMONET θα σας προτείνει τις πιο συμφέρουσες λύσεις για την οικονομικότερη σύνδεση σε ρεύμα και φυσικό αέριο της οικίας σας ή της επιχείρησής σας. Επίσης, θα σας προσφέρει δωρεάν τη μελέτη για την εγκατάσταση αερίου, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει την πλήρη εγκατάσταση παροχής φυσικού αερίου στο χώρο σας. 

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία του τεχνικού εγκαταστάσεων Χρήστου Δέδε στις εγκαταστάσεις αερίου εγγυώνται τη σωστή και ποιοτική λειτουργία της εγκατάστασής σας.


Επιπλέον, η  εταιρία THERMONET ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΔΕΣ αναλαμβάνει μετατροπές λεβητών πετρελαίου και ξύλου σε πέλλετ, επισκευές & service καυστήρων, κάθε είδους υδραυλικες εργασίες καθώς και ανακαινίσεις μπάνιων.


Από την THERMONET μπορείτε να προμηθευτείτε ποιοτικό πέλλετ σε συμφέρουσα τιμή και πέλλετ σε τουβλάκια, είτε σε τσουβαλάκια είτε σε συσκευασία παλέτας.

Επισκεφθείτε την εταιρία THERMONET ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΔΕΣ για να πάρετε τη δική σας προσφορά για οικονομικό ρεύμα & αέριο αλλά και να ενημερωθείτε για τις προσφορές σε λέβητες πέλλετ, καυστήρες πέλλετ και μονάδες αερίου για έναν οικονομικό και ζεστό χειμώνα!

Δείγματα της δουλειάς μας
εγκατάσταση φυσικού αερίου με το κλειδί στο χέριΜετατροπή λέβητα πετρελαίου & ξύλου σε pellet
Μετατροπή λέβητα ξύλου σε pellet 
με καυστήρα 35kw Megatherm με σύστημα αυτοκαθορισμούΕγκατάσταση ατομικής μονάδας pellet στο μπαλκόνι

  


THERMONET

Χρήστος Δέδες

Χρ. Τσαπάρα 2, Λαγκαδάς

Τηλ. 2394111748 - κιν. 6978 721367

e-mail: thermonet89@gmail.com

fb 
Thermonet ΔΕΔΕΣ
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium