Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/5/2020 07:32:43
  


 
Επισκέπτες Online: 269


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ενημερωτικό αρθρο της κ. Πόπης Μητραλέλη, διευθύντριας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών BEST
04-02-2019
Ενημερωτικό αρθρο της κ. Πόπης Μητραλέλη, διευθύντριας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών BEST

Πολλοί γονείς, ακούγοντας για διάφορες καινοτόμες εκπαιδευτικές μεθόδους διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών - κάποιες απ’ τις οποίες αποκλείουν τις Γραπτές Εργασίες στο σπίτι ή στο Κ.Ξ.Γ στα Junior επίπεδα - αναρωτιέστε ποια είναι η αποδοτικότερη.

Σας παραθέτω κάποια αποσπάσματα από πρόσφατο επιστημονικό αρθρο των THE NEW YORK TIMES της Maria Konnikova με τίτλο "Η γραφή με το χέρι ωφελεί το νου" όπου αναλύονται διαπιστώσεις ψυχολόγων και νευρολόγων για τα παιδιά νηπιακής ακόμα ηλικίας:
"Τα παιδιά μαθαίνουν να διαβάζουν ταχύτερα όταν γράφουν με το χέρι, αλλά ταυτόχρονα γεννούν περισσότερες νέες ιδέες και συγκρατούν πληροφορίες." "Γράφοντας στο χέρι ενισχύεται η μνήμη αλλά και η ικανότητα μάθησης. Φοιτητές που κρατούν χειρόγραφες σημειώσεις μαθαίνουν καλύτερα από αυτούς που κρατούν σημειώσεις στο κομπιούτερ."

Στο τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ διδαχτήκαμε ποικίλες διδακτικές μεθόδους. Μετά από 30 συνεχόμενα χρόνια που διδάσκω, έχω καταλήξει σ' ένα σύγχρονο διδακτικό πλάνο που εφαρμόζουμε στο "BEST" σε όλες τις γλώσσες, γιατί εγγυάται την επιτυχία: Συνδυάζουμε την βιωματική μάθηση (παιχνίδια, activities, τραγούδια, projects) με τεχνολογία (διαδραστικοί πίνακες, τάμπλετς, υπολογιστές) και σταδιακή ΓΡΑΦΗ & ΑΝΑΓΝΩΣΗ παράλληλα με Προφορική και Ακουστική εξάσκηση από τα Pre Junior επίπεδα! Τα αποτελέσματα μέσα σε 4 μόλις μήνες παρακολούθησης Αγγλικών είναι εντυπωσιακά!!!

A Junior


B Junior


Με εκτίμηση, 

Η κα Πόπη Μητραλέλη Διευθύντρια του ΚΞΓ "BEST"
ΚEΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ 

BEST


Αγγλικά - Γερμανικά - Ισπανικά - Ιταλικά

Διεύθυνση Σπουδών:

Πόπη Μητραλέλη

Πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας

Μ. Αλεξάνδρου & Δημ. Λίγδα 1, Λαγκαδάς

(έναντι Eurobank), Λαγκαδάς

Τηλ. 2394023118

e-mail: misspopi.best@hotmail.com
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium