Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
31/5/2020 07:36:43
  


 
Επισκέπτες Online: 228


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Σεμινάριο από το Cambridge αποκλειστικά για τους καθηγητές του   Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ
14-02-2019
Σεμινάριο από το Cambridge αποκλειστικά για τους καθηγητές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ


Κύριο μέλημα του Εκπαιδευτηρίου ΖΑΧΑΡΙΑ αποτελεί η διαρκής επιμόρφωση και κατάρτιση των εκπαιδευτικών επενδύοντας σε συνεργασίες με αξιόπιστους διεθνείς εκπαιδευτικούς οργανισμούς και εξεταστικούς φορείς. Την Τρίτη  12 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Εκπαιδευτήριο Σεμινάριο Cambridge για τους καθηγητές του σχολείου από τον Stephen John Taylor, Σύμβουλο του Cambridge English Language Assessment σχετικά με τις εξετάσεις Cambridge και τον τρόπο διεξαγωγή τους.

Ο ακαδημαϊκός σύμβουλος του εξεταστικού φορέα μοιράστηκε μαζί με τους εκπαιδευτικούς χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές τόσο για τη διδασκαλία, όσο και για την κατάλληλη προετοιμασία των μαθητών για τις εξετάσεις. Στόχος του σεμιναρίου ήταν η εξοικείωση των εκπαιδευτικών με το περιεχόμενο του κάθε μέρους αυτών των εξετάσεων και η ευαισθητοποίηση τους πάνω στις δεξιότητες που απαιτούνται από τους υποψήφιους αυτών των εξετάσεων. Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ μεριμνούν πάντοτε για την συνεχή επιμόρφωση των καθηγητών τους, μελετούν και προσαρμόζουν την διδασκαλία τους στις απαιτήσεις της εποχής φροντίζοντας πάντα να κρατάνε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών τους ψηλά, πρώτα για τους ίδιους και μετά για τους μαθητές τους. Όπως μας επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ο ομιλητής, η μεθοδολογία που ακολουθείται από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ είναι η πλέον κατάλληλη για την διδασκαλία της ξένης γλώσσας. Αλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι τα βιβλία του Cambridge που χρησιμοποιούν είναι γραμμένα σύμφωνα με τις μεθόδους που η πολυετής έρευνα του Πανεπιστημίου δείχνει ότι έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα στην εκμάθηση της ξένης γλώσσας.
 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium