Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/6/2020 03:32:01
  


 
Επισκέπτες Online: 235


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Σεμινάρια Καθηγητών και Γονέων για τις πιστοποιήσεις Language Cert και ECDL στο Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ
16-02-2019
Σεμινάρια Καθηγητών και Γονέων για τις πιστοποιήσεις Language Cert και ECDL στο Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ

Το Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ είχε την τιμή να φιλοξενήσει στο χώρο του τον Paul Bouniol, Ακαδημαϊκό Σύμβουλο της PeopleCert και τον Παπαδόπουλο Κοσμά, επίσημο εκπρόσωπο της People Cert , ενός ομίλου-παγκόσμιου ηγέτη στον χώρο της πιστοποίησης, που διεξάγει εκατομμύρια εξετάσεις σε περισσότερες από 200 χώρες. Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στις 6:00 έως τις 7:30 μμ. πραγματοποιήθηκε στο Εκπαιδευτήριο Σεμινάριο Γονέων με θέμα «Μύθοι και Αλήθειες για τις πιστοποιήσεις LanguageCert και ECDL”. Μια πολύ σημαντική ενημέρωση εφ' όλης της ύλης, για όλα  όσα θα ήθελε να μάθει κανείς τόσο για τις εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας Language Cert, όσο και για την πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων στη χρήση υπολογιστών ECDL. Στόχος του Εκπαιδευτηρίου ΖΑΧΑΡΙΑ είναι η αντικειμενική ενημέρωση των γονέων από τους πλέον αρμόδιους, γι’ αυτό και κρίνεται απαραίτητη η παρουσία των εκπροσώπων του επίσημου φορέα στην ενημέρωση αυτή.

Υπενθυμίζουμε πως το ΚΔΒΜ 2 ΖΑΧΑΡΙΑ μετά από μια απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης είναι από την περσινή χρονιά Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο της Language Cert. Μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και πιστοποίησης στην περιοχή μας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι το Εκπαιδευτήριο επιλέχτηκε από τον εξεταστικό φορέα λόγω της εξαιρετικά υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του και πλέον μπορεί να διοργανώνει εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας διεθνούς κύρους σε όλα τα επίπεδα, όποια χρονική στιγμή επιλέξει.

Παράλληλα, το Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ θεωρώντας εξαιρετικά σημαντική την συνεχή επιμόρφωση του εκπαιδευτικού προσωπικού επενδύει σε συνεργασίες με αξιόπιστους διεθνείς εκπαιδευτικούς οργανισμούς και εξεταστικούς φορείς. Είναι μεγάλη τιμή για το σχολείο το γεγονός ότι και αυτοί οι φορείς το εκτιμούν εξίσου και διαθέτουν τους βασικούς τους εκπαιδευτές καθηγητών για να κάνουν σεμινάρια στον χώρο τους αποκλειστικά για τους δικούς τους καθηγητές. Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου ο Paul Bouniol έδωσε πολύτιμες συμβουλές σχετικά με την προετοιμασία για τις εξετάσεις LanguageCert και στους καθηγητές του σχολείου.


Η σειρά πιστοποιήσεων LanguageCert International ESOL (English for Speakers of Other Languages) αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιζητούν πιστοποίηση των γνώσεων τους στα Αγγλικά, η οποία αναγνωρίζεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι πιστοποιήσεις είναι αναγνωρισμένες στην Ελλάδα από το ΑΣΕΠ και ελεγχόμενες από την Ofqual, την επίσημη αρχή της Αγγλίας για την αναγνώριση εξετάσεων και πιστοποιήσεων, ενώ αναγνωρίζονται σε ολοένα περισσότερες χώρες.

 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium