Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/5/2020 18:48:43
  


 
Επισκέπτες Online: 299


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Τα τμήματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής ΖΑΧΑΡΙΑ στον  30ο Διαγωνισμό Ρομποτικής FIRST LEGO LEAGUE
21-02-2019
Τα τμήματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής ΖΑΧΑΡΙΑ στον 30ο Διαγωνισμό Ρομποτικής FIRST LEGO LEAGUE


Το Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ και τα τμήματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής συμμετείχαν και φέτος στον μεγάλο Διαγωνισμό Ρομποτικής της 30ης σεζόν του FIRST LEGO LEAGUE με δυο διαγωνιστικές ομάδες! Πρόκειται για τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής που έρχεται στην Ελλάδα μέσω της eduACT φέρνοντας την εκπαίδευση του μέλλοντος, σήμερα! Οι προκριματικοί του φετινού διαγωνισμού για τη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν στις 9 και 10 Φεβρουαρίου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης μεταφέροντας τις ομάδες στο διάστημα! Το FIRST® LEGO® LEAGUE προκάλεσε αυτή τη χρονιά τα παιδιά να σκεφτούν σαν επιστήμονες και σαν μηχανικοί.


Και οι 12 μαθητές των τμημάτων Εκπαιδευτικής Ρομποτικής ΖΑΧΑΡΙΑ που πήραν μέρος στον μεγάλο Διαγωνισμό κλήθηκαν να επιλέξουν και να λύσουν ένα πραγματικό πρόβλημα σχετικά με το διάστημα κατά τη διάρκεια του Project. Συναρμολόγησαν και προγραμμάτισαν ένα αυτόνομο ρομπότ με τη βοήθεια του εκπαιδευτή-μέντορά τους χρησιμοποιώντας  το κιτ LEGO® MINDSTORMS® EV3, στην προσπάθειά τους να λύσουν ένα σετ αποστολών στο Robot Game. Επιπλέον, μπαίνοντας στη θέση ενός επιστήμονα ή μηχανικού, έμαθαν πώς να σκέφτονται διαφορετικά καλλιεργώντας τις ψηφιακές και κοινωνικές τους δεξιότητες.


Το FIRST® LEGO® LEAGUE  είναι μια παγκόσμια διοργάνωση ρομποτικής, ως μια μεγάλη γιορτή μάθησης και διασκέδασης.  Για άλλη μια χρονιά οι μαθητές και οι μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού με πολύ παιχνίδι και χορό, καθώς και να λάβουν μαθήματα πρώτων βοηθειών! Είναι μια συνεργασία της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης FIRST® (For Inspiration and Recognition of Science and Technology) και του εκπαιδευτικού τομέα της LEGO® και διοργανώνεται κάθε χρόνο, από το 1998, σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως.
 


 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium