Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
31/5/2020 12:21:10
  


 
Επισκέπτες Online: 281


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Έφτασε η ώρα του μεγάλου μαθητικού Διαγωνισμού «Out of the Box Challenge»!
16-03-2019
Έφτασε η ώρα του μεγάλου μαθητικού Διαγωνισμού «Out of the Box Challenge»!


"Δε θα έπρεπε να υπάρχει κανένα όριο στην ανθρώπινη προσπάθεια. Όσο υπάρχει χρόνος, πάντα μπορούμε να κάνουμε περισσότερα", είπε και ο Στήβεν Χόκινγκ.

Ο πρώτος μαθητικός διαγωνισμός δημιουργικότητας και κριτικής ικανότητας είναι γεγονός! Το ταξίδι του μεγάλου Διαγωνισμού “Out of the Box Challenge” ξεκινάει αύριο Σάββατο 16 Μαρτίου στις 10.00 π.μ. στο Εξεταστικό Κέντρο ΖΑΧΑΡΙΑ. Όλοι οι συμμετέχοντες θα κληθούν να απαντήσουν σε προβλήματα λογικής και φαντασίας. Τα προβλήματα αυτά θα εξετάσουν την κριτική τους ικανότητα, τη δημιουργικότητα και τη διαθεματικότητα. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους τους μαθητές από Γ’ μέχρι ΣΤ’ Δημοτικού.

Θα συναντήσουν (πάρα) πολλές και ποικίλες προκλήσεις, αλλά καμία από αυτές δε χρειάζεται πρότερη γνώση. Είναι σημαντικό ότι σε αυτόν το Διαγωνισμό δεν υπάρχει πίεση (από κανέναν) και ότι το πλήθος των θεμάτων θα πρέπει να χαλαρώνει τα παιδιά και όχι να τους προσθέτει βάρος! Τα θέματα είναι πολλά για να μπορέσει το κάθε παιδί να βρει σίγουρα κάποια που να του αρέσουν και για να μην νιώσει την ανάγκη να τα λύσει όλα.

Είναι σημαντικό να βρίσκονται όλοι εκεί τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη (9:30 π.μ.) για να τσεκάρουν το εισιτήριο τους.

Θα ακολουθήσει Β’ φάση στις 18 Μαΐου 2019, όπου τα παιδιά που θα διακριθούν στην Α’ φάση θα συμμετάσχουν σε ένα μεγάλο φεστιβάλ δημιουργικότητας. Το φεστιβάλ θα είναι με σταθμούς, σαν παιχνίδι, και οι συμμετέχοντες θα πρέπει μέσα από ατομικές και ομαδικές προκλήσεις, κατασκευαστικού χαρακτήρα, να συλλέξουν πόντους που θα αναφέρονται σε κριτική ικανότητα, δημιουργικότητα, ομαδικότητα, ηγετικές ικανότητες και ικανότητα να περάσουν από την ιδέα στην πράξη.

Να θυμάστε: 

Δεν υπάρχουν όρια για τον άνθρωπο

που έχει αστείρευτη φαντασία!

Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ

 Τηλ. 23940-20040
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium