Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/6/2020 16:50:42
  


 
Επισκέπτες Online: 329


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη με το IOLE TRAVEL
23-04-2019
Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη με το IOLE TRAVEL


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Οδικώς 05/05 - 09/05/2019

5 Ημέρες - 3 Διανυκτερεύσεις

1η μέρα Κυριακή 05/05/19: ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΚΩΝ/ΠΟΛΗ (630 χλμ)

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 22:00μμ. Με τις απαραίτητες στάσεις, φθάνουμε στα σύνορα των Κήπων για έλεγχο των διαβατηρίων και ελεύθερο χρόνο στα αφορολόγητα είδη. Μπαίνοντας στην Ανατολική Θράκη περνάμε έξω από την Κεσάνη, Μάλγαρα και Ραιδεστό, ταξιδεύοντας παράλληλα με την ακτή της Θάλασσας του Μαρμαρά. Αφιξη στην Κωνσταντινούπολη νωρίς το πρωί.

2η μέρα Δευτέρα 06/05/19:  Ι­. ΜΟ­ΝΗ­ ΖΩ­Ο­ΔΟ­ΧΟΥ­ ΠΗ­ΓΗ­Σ - ΜΟ­ΝΗ­ ΤΗ­Σ ΧΩ­ΡΑ­Σ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΒΟΣΠΟΡΟ  (προαιρετική)

Θα επισκεφθούμε το Αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλή) με τα ψάρια της παράδοσης της Άλωσης και τους τάφους των Πατριαρχών. Θα συνεχίσουμε για την ξενάγηση μας στην Μονή της Χώρας με τα ωραιότερα ψηφιδωτά της Βυζαντινής τέχνης. Συνεχίζουμε για να γνωρίσουμε την Κωνσταντινούπολη δια θαλάσσης με  μια προαιρετική κρουαζιέρα στα στενά του πολύ-τραγουδισμένου Βοσπόρου, όπου, θα θαυμάσουμε τα παλαιά χωριά αλλά και τις σύγχρονες αριστοκρατικές συνοικίες, φτάνοντας μέχρι τη δεύτερη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου. Επιστροφή στην αποβάθρα και θα κατευθυνθούμε για να τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος και διανυκτέρευση.

3η μέρα Τρίτη 07/05/19: ΘΕ­Ο­ΔΟ­ΣΙΑ­ΝΑ­ ΤΕΙ­ΧΗ ­- Α­Γ. ΣΟ­ΦΙΑ­ - ΙΠ­ΠΟ­ΔΡΟ­ΜΟ­Σ - ΣΚΕ­ΠΑ­ΣΤΗ­ Α­ΓΟ­ΡΑ - ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ - ΑΓΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ

Μετά το πρωινό η μέρα μας αρχίζει. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε για ξενάγηση την Αγία Σοφία ,θα δούμε το Μπλε Τζαμί, το Βυζαντινό Ιππόδρομο με τον Αιγυπτιακό οβελίσκο, την Ελικτή Στήλη των Δελφών, τη στήλη του Κωνσταντίνου και τη Γερμανική Κρήνη του 1898.Συνεχίζουμε στη μεγάλη σκεπαστή αγορά της πόλης, το Καπαλί Τσαρσί με τα 4.000 καταστήματα για ψώνια σε δερμάτινα είδη, αλάβαστρα, είδη δώρων, χρυσαφικά, αντίκες κ.α., χωρίς να παραλείψουμε το απαραίτητο «παζάρι», φυσικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο ξεκούραση και το απόγευμα επίσκεψη στο Ορθόδοξο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι και στο Αγίασμα της Παναγίας των Βλαχερνών, όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ. Το βράδυ προαιρετική βραδιά σε νυχτερινό κέντρο με Οριεντάλ μουσική, παραδοσιακούς  χορούς και τραγούδια.

4η μέρα Τετάρτη 08/05/19:  ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ - ΧΑΛ­ΚΗ­ - ΘΕ­Ο­ΛΟ­ΓΙ­ΚΗ­ ΣΧΟ­ΛΗ­ (προαιρετική)

Πρωινό και ακολούθως παίρνουμε το καραβάκι ­με για την Χάλκη ση­με­ρι­νό ( Υ­be­lia­da) για να επι­σκε­φθού­με την πε­ρί­φη­μη Θεο­λο­γι­κή σχο­λή της Χάλ­κης και τον ναό της Α­Γ. ΤΡΙΑ­ΔΑ­Σ με την θαυ­μα­τουρ­γή ει­κό­να της Πανα­γί­ας της Παυ­σο­λύ­πης. Γεύμα ατομικά σε παραθαλάσσια ψαροταβέρνα. Αφιξη στο λι­μά­νι και με­τα­φο­ρά στο ξε­νο­δο­χείο για ξε­κού­ρα­ση. Το βρά­δυ προ­τεί­νου­με προ­αι­ρε­τι­κό δεί­πνο στις ψα­ρο­τα­βέρ­νες του ΚουμΚαπί με βιο­λιά και λα­ού­τα. Δια­νυ­κτέ­ρευ­ση.

5η μέρα Πέμπτη 09/05/19 :ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ISTAN­BUL FO­RUM - Ε­ΝΥ­ΔΡΕΙΟ­ - Ε­ΠΙ­ΣΤΡΟ­ΦΗ (630χλμ) 

Πρωινό και παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής  θα κα­τευ­θυν­θού­με στο ISTAN­BUL FO­RUM, ένα από τα πλέ­ον σύγ­χρο­να εμπο­ρι­κά κέ­ντρα της Κων­στα­ντι­νού­πο­λης όπου θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για ψώνια, καφέ ή προαιρετική επίσκεψη στο Aqua­rium (Ενυ­δρείο), όπου εκτί­θε­νται πάνω από 10000 δια­φο­ρε­τι­κά θα­λασ­σι­νών ει­δών & ψα­ριών. Άφιξη στα σύ­νο­ρα, τε­λω­νεια­κός έλεγ­χος και με εν­διά­με­σες στά­σεις κα­θο­δόν, άφι­ξη στον τόπο μας.

Τηλ. κρατήσεων : 23940 20530& 31

ΤΙΜΗ : 150€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο!!!

Σημείωση: Το πρόγραμμα είναι δυνατόν να εκτελεστεί και με διαφορετική σειρά, αναλόγως των τοπικών αργιών ή εορτών. Η εκδρομή στα Πριγκηπόνησα πραγματοποιείται αναλόγως των καιρικών συνθηκών. Τα δωμάτια παραλαμβάνονται μετά τις 14:00μμ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Μεταφορές με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο.

Διαμονήστο ξενοδοχείο LIONHOTEL 4* με πρωινό.

Επίσημο ελληνόφωνο τοπικό ξεναγό

Ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνει:

Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, κρουαζιέρες, επιπλέον γεύματα, ποτά και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, προτεινόμενο ή εξ’ ιδίων.

 

 

 

 
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium