Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/5/2020 06:45:17
  


 
Επισκέπτες Online: 236


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


O διευθύνων σύμβουλος της σωληνουργίας "ΖΗΤΑ" Αθ. Ζαφειρίδης υποψήφιος με τη "ΝΕΑ ΑΡΧΗ"
14-05-2019
O διευθύνων σύμβουλος της σωληνουργίας "ΖΗΤΑ" Αθ. Ζαφειρίδης υποψήφιος με τη "ΝΕΑ ΑΡΧΗ"
 

Την υποψηφιότητα για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ανακοινώνει μέσω του lagadas.net o διευθύνων σύμβουλος της σωληνουργίας ΖΗΤΑ Αθανάσιος Ζαφειρίδης, που κατοικεί μόνιμα στις Πέντε Βρύσες Λαγκαδά.


Η δήλωση υποψηφιότητας του είναι η εξής:

Στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου θέτω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Ιωάννη Αναστασιάδη «ΝΕΑ ΑΡΧΗ», γιατί πιστεύω στη δύναμη της ψυχής του, στις ικανότητες του και στην καθαρότητα των λόγων του. Χρειάζεται να γίνει μια «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» για να λυθούν τα προβλήματα καθημερινότητας και των δημοτών. Χρειάζεται τόλμη, φαντασία, επιμονή, αφοσίωση, συνέπεια, πρωτοποριακές ιδέες, οργάνωση, προγραμματισμός και καινοτομία ώστε να πάει ο δήμος Λαγκαδά μπροστά. Πιστεύω ότι με βάση την πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία που κατέχω και θέληση για σκληρή δουλειά, θα μπορέσω να βοηθήσω στην αναδιοργάνωση και αναγέννηση του δήμου μας.  

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, κατοικεί στις Πέντε Βρύσες Λαγκαδά, είναι 55 ετών, νυμφευμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Κατέχει Bachelor of arts in Business Administration and Management from Georgia University of USA και είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Σωληνουργία Ζήτα Α.Β.Ε.Τ.Ε από την ίδρυση της το 1990 έως και σήμερα.

Η Σωληνουργία ΖΗΤΑ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, την καινοτομία και την υψηλή αξία σε σχέση με την τιμή των προϊόντων που παράγει, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες μονάδες σωληνουργίας στην Ελλάδα και έχει πιστοποιηθεί με το ISO:9001:2008 από το IAF, ΕΣΥΔ. Η αρχική ίδρυση της εταιρείας τοποθετείται το 1965, με αντικείμενο την κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων τύπου ΖΗΤΑ ως το 1990, όπου μετατράπηκε σε Σωληνουργία, Εισαγωγή και Εμπορία Προϊόντων σιδήρου και χάλυβα.

Διαθέτει σημαντική εμπειρία στη διοίκηση επιχειρήσεων και ιδιαίτερα στη διοίκηση οικονομικών υπηρεσιών, στις τραπεζικές χρηματοδοτήσεις, στο στρατηγικό σχεδιασμό και στη διοίκηση και διαχείριση επενδυτικών προγραμμάτων. Διετέλεσε μέλος Δ.Σ. του ΣΒΕΕ και του ΣΕΒΕ επί σειρά ετών και της Ε.Ε.Δ.Ε. 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium