Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/5/2020 06:25:48
  


 
Επισκέπτες Online: 217


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Υποψήφιος με τον Γ. Αναστασιάδη ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ Γιώργος Σεπιάδης
14-05-2019
Υποψήφιος με τον Γ. Αναστασιάδη ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ Γιώργος Σεπιάδης
 

Η αγάπη του για τον πολιτισμό, για τα κοινά και φυσικά για τον τόπο του, τη δημοτική ενότητα Σοχού, ήταν αυτά που έκαναν τον Γιώργο Σεπιάδη να θέσει για μια ακόμα φορά υποψηφιότητα στο πλευρό του Γιάννη Αναστασιάδη.

Δάσκαλος στο επάγγελμα έχει πλήρη επίγνωση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου και αυτό βέβαια έχει μεταφραστεί στην πλούσια δραστηριότητα του σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της περιοχής και κυρίως του χωριού του, της Αυγής Κοινότητας Κρυονερίου.

Βέβαια η εμπειρία του στα αυτοδιοικητικά πράγματα δεν τελειώνει εκεί, αφού το πέρασμα του την περίοδο 2011- 2014 από τη ΔΗΚΕΛ, την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, μόνο αμελητέο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκα το 1964 με καταγωγή από τη Νέα Σεβάστεια Σοχού, όπου έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου. Από το 1969 είμαι μόνιμος κάτοικος Αυγής Σοχού. Είμαι αριστούχος πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης και του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. Υπηρετώ ως δάσκαλος στο Δημοτικό Σχολείο Σοχού, έχοντας διατελέσει διευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο Κρυονερίου.

Στις δημοτικές εκλογές του 2010 εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος της ενότητας Σοχού. Ήμουν πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Λαγκαδά (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) για 3,5 έτη και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λαγκαδά το διάστημα 2013 - 2014.

Υπηρέτησα τον σύλλογο «ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ» ως πρόεδρος, ταμίας και γραμματέας για περισσότερο από 20 χρόνια. Διετέλεσα γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αυγής και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Φίλων Αγ. Γεωργίου Αυγής. Ήμουν μέλος του Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου «ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ». Μέλος της ΔΑΚΕ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λαγκαδά.

Είμαι παντρεμένος με τη δασκάλα Καλλιόπη Γεωργιάδου και έχουμε τρία παιδιά, τον Αναστάσιο πτυχιούχο του ΠΑ.ΜΑΚ. και ιδιωτικό υπάλληλο, την Ιωάννα φοιτήτρια Ψυχολογίας στο Α.Π.Θ. και τη Σοφία, μαθήτρια Λυκείου.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium