Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
30/9/2020 02:48:13


  


 
Επισκέπτες Online: 222


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ψήφο κατα συνείδηση με αιχμές απο τη Μαρκέλλα Ταυρίδου
31-05-2019
Ψήφο κατα συνείδηση με αιχμές απο τη Μαρκέλλα Ταυρίδου
 

Να βάλουν μπροστά τη συνείδηση τους καλεί τους δημότες του Λαγκαδά η επικεφαλής του «Ενεργού Δημότη» Μαρκέλλα Ταυρίδου, ενόψει της δεύτερης Κυριακής όπου θα αναμετρηθούν ο Γιάννης Ταχματζιδης και η Νίκη Ανδρεάδου για τον δημαρχιακό θώκο.

Η επικεφαλής του «Ενεργού Δημότη» δεν παραλείπει δε να αφήσει αιχμές για τους δυο μονομάχους του β´ γύρου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θα κληθούν να διαχειριστούν την τύχη του δήμου μας χωρίς πυξίδα και πρόγραμμα, παρά μόνο με παραταξιακές συμπράξεις για προσωπικό όφελος». Αφού ξεκαθαρίζει ρητά ότι δεν συνδέεται με κανέναν υποψήφιο, ουσιαστικά καλεί τους ψηφοφόρους της να επιλέξουν κατα συνείδηση τον επόμενο δήμαρχο.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Ταυρίδου:

Συνδημότες και συνδημότισσες,
Την περασμένη Κυριακή ο λαός εκφράστηκε και αποφάσισε για τον Δήμο μας. Ευχαριστούμε όλους που στάθηκαν δίπλα μας και πίστεψαν σε μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να νοιαζόμαστε για τον τόπο μας
και θα είμαστε παρόντες στην επόμενη τετραετία μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο να αντιμετωπίσουμε, από τη θέση Αντιπολίτευσης, όλα τα προβλήματα.

Οι δύο αντιμέτωποι της Κυριακής θα κληθούν να διαχειριστούν την τύχη του Δήμου μας, χωρίς πυξίδα και πρόγραμμα, παρά μόνο με παραταξιακές συμπράξεις για προσωπικό όφελος.

Η παράταξή μας ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ για την ερχόμενη Κυριακή δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν συνδέεται με κανέναν υποψήφιο και καλεί τους ψηφοφόρους με αίσθημα ευθύνης να στοχαστούν για τον τόπο και όχι για τα παραταξιακά ή τα προσωπικά τους συμφέροντα τα οποία κατέστρεψαν τον Δήμο, και να σταθμίσουν και την δική τους ευθύνη.

Ο  ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ δηλώνει για την ερχόμενη Κυριακή «ΕΝΕΡΓΑ ΠΑΡΩΝ».

Ας βάλουμε επιτέλους κάποτε την συνείδησή μας μπροστά.

Για τον Ενεργό Δημότη

ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΤΑΥΡΙΔΟΥ

 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium