Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/6/2020 03:13:04
  


 
Επισκέπτες Online: 243


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Πέντε αριστούχοι μαθητές του φροντιστηρίου ΓΕΝΙΚΟ μιλούν για τη «συνταγή» της επιτυχίας (φωτο + βίντεο)
30-08-2019
Πέντε αριστούχοι μαθητές του φροντιστηρίου ΓΕΝΙΚΟ μιλούν για τη «συνταγή» της επιτυχίας (φωτο + βίντεο)
 

Οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου κάθε χρονιά καλούνται να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να χαράξουν το δρόμο που θα ακολουθήσουν για τα επόμενα χρόνια και παράλληλα, να λάβουν αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον τους.

Το φροντιστήριο «ΓΕΝΙΚΟ», εδώ και 37 χρόνια βρίσκεται δίπλα στους μαθητές και τις μαθήτριες, παρέχοντας γνώσεις, υποστήριξη και καθοδήγηση, ώστε να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Γι’ αυτό και όταν λέμε ότι το «ΓΕΝΙΚΟ» είναι φροντιστήριο υψηλών στόχων, δεν υπερβάλλουμε!

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, συναντήσαμε κάποιους από τους επιτυχόντες, οι οποίοι σημείωσαν κορυφαίες βαθμολογίες και συζητήσαμε για την χρονιά που πέρασε, την προετοιμασία, τις δυσκολίες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν, αλλά και για αυτό που τελικά τους βοήθησε να πραγματοποιήσουν το στόχο τους.

 
Παντελίδου Εύη - Γούσιου Αναστασία

Γούσιου Αθανασία

Εισήχθη στην Ψυχολογία Θεσσαλονίκης (18.596 μόρια)

Για την Αθανασία η εισαγωγή της στη σχολή Ψυχολογίας ήταν σχεδόν δεδομένη, αφού οι βαθμολογίες της άγγιζαν το άριστα. Αρίστευσε στα Λατινικά (19,5), ενώ στην Εκθεση και στην Ιστορία έγραψε 18,7 και 17,9 στα Αρχαία. Η σχολή Ψυχολογίας Θεσσαλονίκης ήταν η πρώτη της επιλογή, όπου πέρασε χωρίς πολλές ώρες διαβάσματος καθημερινά, αλλά με οργανωμένο διάβασμα και σωστή προετοιμασία.

Παντελίδου Εύη

Εισήχθη στη σχολή Μαθηματικών Θεσσαλονίκης (16.119 μόρια)

Την άριστη συνεργασία με τους καθηγητές του φροντιστηρίου «ΓΕΝΙΚΟ» τονίζει η πανελληνιονίκης στο στίβο Εύη Παντελίδου από το Καβαλάρι. «Οι καθηγητές μας ήταν συνεχώς δίπλα μας, μας λύνανε όλες μας τις απορίες και ενδιαφέρονταν ώστε να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η εισαγωγή στη σχολή που επιθυμούμε».


Ποϊκλής Σταύρος - Ποϊκλής Πάρης - Παπασιλέκας Αλέξανδρος

Ποϊκλής Σταύρος

Εισήχθη στη σχολή Εφαρμοσμένης Πληροφορικής Θεσσαλονίκης (15.848 μόρια)

Πολύ ευχαριστημένος από το φροντιστήριο «ΓΕΝΙΚΟ» δηλώνει και ο Σταύρος Ποϊκλής, καθώς όπως τονίζει «οι καθηγητές είναι πολύ έμπειροι και ενδιαφέρονται πραγματικά για την πρόοδο σου». Η επιστήμη που θα σπουδάσει μπορεί να τον οδηγήσει σε πολλά διαφορετικά πεδία, με τον Σταύρο να προετοιμάζεται για πολύ διάβασμα από εδώ και στο εξής, όμως ευχάριστο, αφού η σχολή Εφαρμοσμένης Πληροφορικής ήταν η πρώτη του επιλογή.

Ποϊκλής Πάρης

Εισήχθη στη Νομική Θεσσαλονίκης (18.037 μόρια)

Το διάβασμα, ο σωστός προγραμματισμός και η προετοιμασία από το φροντιστήριο «ΓΕΝΙΚΟ» βοήθησαν τον Πάρη Ποϊκλή να περάσει με άνεση στην πρώτη σχολή της προτίμησης του, την Ιατρική Θεσσαλονίκης. Δηλώνει πως δεν υπάρχει μυστικό επιτυχίας, αλλά η προσήλωση στο στόχο τον οδήγησε στη σχολή που από μικρός ονειρευόταν να σπουδάσει.

Παπασιλέκας Αλέξανδρος

Εισήχθη στη σχολή Φαρμακευτικής Θεσσαλονίκης (17.962 μόρια)

Οικογενειακή παράδοση αποτελεί η Φαρμακευτική για τον Αλέξανδρο Παπασιλέκα, καθώς ο πατέρας του είναι επίσης φαρμακοποιός διατηρώντας φαρμακείο στην πόλη του Λαγκαδά. Όπως αναφέρει ο Αλέξανδρος, το φροντιστήριο «ΓΕΝΙΚΟ» τον προετοίμασε για μεγαλύτερης δυσκολίας θέματα, οπότε δεν του φάνηκαν πολύ δύσκολα τα θέματα των Πανελλαδικών. Στο «ΓΕΝΙΚΟ» παρακολούθησε Βιολογία και Χημεία, όπου έγραψε 19 και 17,6 αντίστοιχα.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ

 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium