Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
27/6/2022 15:25:06
    Επισκέπτες Online: 554


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ
03-05-2010
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ


"Η εδώ ο δήμος Σοχού ή πουθενά"


Βροντοφώναξαν αγανακτισμένοι οι κάτοικοι του δήμου Σοχού και αποφάσισαν ομόφωνα να προβούν σε μία σειρά κινητοποιήσεων προκειμένου να ακουστεί το δίκαιο αίτημα τους και να μην καταργηθεί ο Δήμος Σοχού, ένας εκ των παλαιοτέρων δήμων του Ν. Θεσσαλονίκης, ο οποίος υφίσταται από το 1903 κι έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός ορεινού Δήμου. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σοχό Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν την Κυριακή 2 Μαίου 2010 όλοι οι κάτοικοι του Δήμου Σοχού με τη συμπαράσταση των Βουλευτών Β’ Περιφέρειας του ΠΑΣΟΚ Γ. Αρβανιτίδη, της Ν.Δ. Σάββα Αναστασιάδη και Θόδωρου Καράογλου, του πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Γλαβίνα, των αρχηγών της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Σοχού Ε. Μαργαρίτη και Α. Λέτσιο, του π. Επάρχου Τριαντάφυλλου Μαργαρίτη, π. Δήμαρχο Π. Καρακόλη, των υποψηφίων Βουλευτών Γ. Τουλουπίδη και  Μάγδας Καρακόλη και άλλων παραγόντων του τόπου, αντιδρώντας στον άδικο σχεδιασμό αναφορικά με την κατάργηση του Δήμου Σοχού. Στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης συζητήθηκαν οι θέσεις για τη νέα χωροταξία και την αναγκαιότητα ύπαρξης και λειτουργίας ενός Δήμου στον ορεινό όγκο Βερτίσκου-Κερδυλίων σύμφωνα πάντοτε με τις προτάσεις του ΙΤΑ και του σχέδιου «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΜΑΟΥ 2010

ΛΑΊΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΜΑΙΟΥ 2010

ΑΠΟΧΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΤΡΙΤΗ 4 ΜΑΙΟΥ 2010

ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ κ. ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΟΧΟΥ ΣΤΙΣ 10 π.μ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΜΑΙΟΥ 2010

ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΒΑΓΙΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΑΠΟ 12:00 - 14:00
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΙΣ 11:00 π.μ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΟΧΟΥ


Απο το blog emvolimanea.blogspot.com 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium