Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/7/2024 08:34:57Επισκέπτες Online: 362


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Λύση στο πρόβλημα της διαρροής υδάτων στο δημοτικό στάδιο Λαγκαδά ζητά η ΑΠΕΛ
03-11-2019
Λύση στο πρόβλημα της διαρροής υδάτων στο δημοτικό στάδιο Λαγκαδά ζητά η ΑΠΕΛ
 

Ενημέρωση - διαμαρτυρία για την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στο δημοτικό στάδιο Λαγκαδά έκανε η διοίκηση της ΑΠΕΛ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ομάδας (δείτε εδώ), η ΑΠΕΛ ζητά από τον δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ταχματζίδη να επιληφθεί ώστε να επιδιορθωθεί άμεσα το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης διαρροής υδάτων περιμετρικά του Δημοτικού Σταδίου Λαγκαδά, κάνοντας το να μοιάζει με βούρκο, γεμάτο λασπόνερα και χόρτα.

Το θέμα αυτό ανέδειξε πριν μερικούς μήνες και το lagadas.net (διαβάστε εδώ), όμως δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί λύση, ενώ διαμαρτυρία έχει γίνει και από τον ΟΑΣΘ (διαβάστε εδώ).  


Η ανακοίνωση της ΑΠΕΛ

Κύριε Δήμαρχε, Υπεύθυνη Αθλητισμού κ. Κοτσώνη, Πρόεδρε της Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. κ. Μπήκα,

αυτές είναι οι γηπεδικές εγκαταστάσεις της Α.Π.Ε.Λ.

Κύριε Δήμαρχε κάναμε ενα ραντεβού στις 6-Σεπ 2019 με το ΔΣ της Α.Π.Ε.Λ. και αναφέραμε τα προβλήματά μας σχετικά με τη συντήρηση των εγκαταστάσεων που χρησιμοποιεί το σωματείο μας από την αρχή της ίδρυσής του, και να θυμίσω οτι οι εγκαταστάσεις αυτές είναι έργο των ίδιων των ανθρώπων της Α.Π.Ε.Λ. κ. Δημήτρη Κισσαπαναγιώτη και Θόδωρου Παλαμουτίδη (πρωτεργάτες! δεν είναι στη ζωή πλέον, υπήρξαν και πολλοί άλλοι) παλαιμάχων της ομάδας και ανθρώπων που άφησαν την ιστορία τους στο σωματείο με έργα που φαντάζουν απίθανα για τις εποχές μας. Αυτές τις εγκαταστάσεις χρησιμοποιεί η Α.Π.Ε.Λ. ακόμα και σήμερα! Αυτές οι εγκαταστάσεις λοιπόν έχουν περάσει στην ιδιοκτησία του Δήμου. Σήμερα η σημερινή διοίκηση μαζεύει συνδρομές πολιτών του Δήμου οι οποίοι αγαπάνε και συμπαραστέκονται το σύλλογο και ρίχνει τα χρήματα αυτά στη συντήρηση των εγκαταστάσεων αυτών πράγμα το οποίο είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! και όμως το κάνουμε, αναρωτηθήκατε το γιατί ? είναι απλό, δείτε λίγο τι παραχωρήσατε στο σύλλογο… δείτε λίγο τις βοηθητικές του εγκαταστάσεις, οι οποίες είναι έναντι του εργοταξίου του Δήμου…

Καμία αντίδραση από μέρους σας. Καμία οικειοθελή στήριξη της προσπάθειάς μας, με λίγα λόγια κανένα ενδιαφέρον! Σας έχουμε «ενοχλήσει» αρκετές φορές…

Πιστεύετε ότι είναι σε θέση να φιλοξενήσουν αθλητές – αθλήτριες???  Το παιδί σας κ. Δήμαρχε, υπεύθυνη αθλητισμού κ. Κοτσώνη και κ. Μπήκα θα το στέλνατε σε τέτοιες συνθήκες να αθληθεί ???  Θα του λέγατε να κάνει υπομονή και θα του δίνατε να καταλάβει ότι ο Δήμος δεν έχει χρήματα τώρα και όλα αυτά θα έρθουν σε μια καλύτερη μοίρα στο μέλλον?

Ο σύλλογος προσπάθησε σε δημόσιο έδαφος και αυτή τη στιγμή παρέδωσε με πολύ κόπο και χρήματα συνδρομών των πολιτών ένα κύριο στάδιο, το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ, σε μια αξιοπρεπή κατάσταση με αρωγή των κ. Νίκου Νιόζα – γεωπόνου και Απόστολου Μάμου – χωματουργικά, όπως βλέπετε… καταπράσινο και έτοιμο να υποδεχτεί τους αθλητές του συλλόγου για ΑΘΛΗΣΗ κ. Δήμαρχε. 25 κυβικά χώμα και άλλα τόσα λιπάσματα και ραντίσματα έγιναν στο γήπεδο αυτό κ. Δήμαρχε για να γίνει όπως το βλέπετε.

Δεν ζητάμε χρήματα κ. Δήμαρχε, κ. Κοτσώνη και κ. Μπήκα, ζητάμε το αυτονόητο, τις παραπάνω άσχημες συνθήκες τις δημιουργούν απόβλητα και ανεξέλεγκτα όμβρια του Δήμου και συγκεκριμένα της Δ.Ε. ΔΕΥΑΛ., ζητάμε την καθαριότητά σας και τη συμπαράστασή σας στους χώρους αυτούς, μή τα στέλνετε μέσα στους χώρους αυτούς!!!

Ζητάμε όμως τη λύση ΑΜΕΣΑ!!! Κάθε μέρα είναι οι αθλητές μας σε αυτές τις συνθήκες που είδατε παραπάνω. Κάθε μέρα είναι μέσα στα λασπόνερα. Ποια η αξιοπρέπειά μας? σαν σύλλογος και σαν Δήμος? Πίσω από το σύλλογο μας τρέχουν παιδιά με όνειρα και φιλοδοξίες για τον αθλητισμό, τι βλέπουν ??? τι αντιμετωπίζουν ??? Φτάνει οι πλατείες και τα πάρκα, εκεί τώρα πια δεν πηγαίνουν ούτε θηλυκές γάτες, στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και στις ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ είναι το μυαλό όλων παγκόσμια! Αυτό ζητάει ο σύγχρονος κόσμος, οι γιατροί, οι ψυχολόγοι, οι διατροφολόγοι,  όλοι συστήνουν ΑΘΛΗΣΗ-ΚΙΝΗΣΗ, ακόμα στα πάρκα και στις πλατείες θα μείνουμε?

Η αντίδρασή σας πρέπει να είναι ΑΜΕΣΗ, δεν είναι θέμα μόνο της Α.Π.Ε.Λ! είναι θέμα της κοινωνίας της επαρχίας μας. Κάθε μέρα 100-200 άτομα είναι στους χώρους αυτούς.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium