Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/6/2024 20:14:18Επισκέπτες Online: 1189


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Αιτήματα του Επαγγελματικού Συλλόγου προς τον Δήμο Λαγκαδά
16-04-2020
Αιτήματα του Επαγγελματικού Συλλόγου προς τον Δήμο Λαγκαδά
 

Λαγκαδάς, 15 Απριλίου 2020

Προς,

 Δήμαρχο Δήμου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Ταχματζίδη

Κοινοποίηση,

Κ. Αναστασιάδης Ιωάννης

Κα. Ανδρεάδου Ελπινίκη

Κ. Γεωργουδάκης Φίλιππος

Κα. Σάμου Χρυσή

Κα. Ταυρίδου Μαρκέλα

Κ. Τζιαμπάζης Θεόδωρος

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Βρισκόμαστε σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση, της οποίας οι επιπτώσεις άρουν το ως τώρα θετικό κλίμα της αγορά, και προμηνύουν δυνητικά βιβλικές διαστάσεις στο τομέα της οικονομίας. Πρέπει όλοι λοιπόν να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Ως θεσμικός φορέας εκπροσώπησης των επαγγελματιών στο πλαίσιο διαβούλευσης με θέμα <<Υποβολή προτάσεων επί του κανονισμού προβολής ιδεών και υπαίθριας διαφήμισης και του κανονισμού χρήσης και λειτουργίας κοινόχρηστων Δήμου Λαγκαδά >>, είναι χρήσιμο να αποσαφηνιστούν ορισμένα ζητήματα, καθώς οι στιγμές δεν ενδείκνυνται για λόγια χωρίς αντίκρισμα.

Για αυτό ζητούμε:

1) Παράταση της διαβούλευσης μέχρι τις 30 Μαΐου και άμεση συμμετοχή του συλλόγου σε αυτή, διότι εν μέσω καραντίνας, αποφυγής επαφών και χωρίς τηλεδιάσκεψη, η λήψη των όποιων αποφάσεων χωρίς συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, δεν μπορεί να είναι ορθή και ουσιαστική.

2) Την έκδοση αδειών για χρήση δημοτικού κοινόχρηστου χώρου για το έτος 2020 με βάσει τα δεδομένα του 2019 διότι από την αρχή του χρόνου δεν έχει δοθεί καμία, με αποτέλεσμα όλοι οι επαγγελματίες να κινούνται στην ανομία και να γίνονται έρμαια κάθε διοικητικού προστίμου.

3) Την απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη και το δημοτικό φόρο 0,5% σε όλες τις επιχειρήσεις για το έτος 2020. Δε νοείται σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για την οικονομία και με όλες δυσοίωνες προβλέψεις, να μην υπάρξουν μέτρα στήριξης των επαγγελματιών από τη δημοτική αρχή.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium