Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/7/2024 22:32:00Επισκέπτες Online: 952


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


H «αμαρτωλή» ΔΕΥΑ Λαγκαδά, ξαναχτυπά!!!!
08-05-2020
H «αμαρτωλή» ΔΕΥΑ Λαγκαδά, ξαναχτυπά!!!!
 

Ναι λοιπόν!!! Η ΔΕΥΑΛ, η πιο «αμαρτωλή» επιχείρηση του Δήμου Λαγκαδά, αυτή που ξεπέρασε κάθε όριο παραβατικότητας και κακοδιαχείρισης,  ασυδοσίας και προσβολής της εικόνας του Δήμου Λαγκαδά, ξαναχτυπά με μια νέα απόφαση η οποία προσβάλλει την κοινή λογική και την γελοιοποιεί ως Δημοτική επιχείρηση.

Μη μπορώντας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα  που δημιούργησαν οι διοικούντες τον Δήμο Λαγκαδά και την επιχείρηση, αδιαφορώντας για τις κλοπές των χρημάτων των Δημοτών, συνεχίζοντας εδώ και χρόνια τις απευθείας αναθέσεις προμηθειών, ομολογώντας με δελτία τύπου δικά της (30-9-2016), ότι «δεν γίνονταν μετρήσεις», ότι υπάρχουν «πειραγμένα λογισμικά» της επιχείρησης, αυτή που λειτουργεί εδώ και χρόνια με προσωπικό της αρεσκείας του κάθε Προέδρου, με υδρομετρητές που δεν ξέρουν τι είναι το ρολόι της ύδρευσης, που αρνείται να δώσει εξηγήσεις για τους φουσκωμένους λογαριασμούς, που έστελνε δύο φορές τον ίδιο λογαριασμό στους Δημότες της, που έχει Δημοτικά διαμερίσματα που δεν μπορούν να πιούν νερό, που αφήνει  τα νερά να τρέχουν σαν ποτάμια  επί μήνες, που μας έχει αλλάξει τα φώτα στις διακοπές  από βλάβες, (μέχρι και ο ΟΑΣΘ αναγκάστηκε να τροποποιήσει τη κίνησή του για να μη περνά από τη λίμνη του γηπέδου), που εξαιτίας της οι δρόμοι του Λαγκαδά έγιναν αδιάβατοι, και που μόλις πρόσφατα αύξησε τον λογαριασμό ύδρευσης κατά το δοκούν, με 14 ψήφους έναντι 41 συμβούλων, αποφάσισε λέει μέχρι τις 19/5/20 να δεχτεί την πληρωμή λογαριασμών, αλλιώς θα επιβάλλει προσαυξήσεις σε πελάτες που άργησαν να πληρώσουν.

Καλό θα ήταν όμως προηγουμένως να μας ενημερώσει τουλάχιστον ποιος πήρε αυτή την απόφαση, με ονόματα και υπογραφές, πότε την πήρε, από ποιο Δημοτικό Συμβούλιο εγκρίθηκε η απόφαση. Να γνωρίζουμε έστω, ποιον έχουμε απέναντί μας.

-Και βέβαια να μας πουν οι υπεύθυνοι  της ΔΕΥΑΛ τι θα γίνει με τους λογαριασμούς που φτάνουν εκπρόθεσμα στους Δημότες, ή  «πετιούνται» σε όποιο γραμματοκιβώτιο βρεθεί μπροστά στους διανομείς. Θα τους επιβληθεί προσαύξηση;

-Να μας πουν τι θα γίνει με τα χωριά που δεν πίνουν νερό από τη ΔΕΥΑΛ, αλλά από την Βίκos, και τι τόσες άλλες επιχειρήσεις εμφιαλωμένων νερών.

-Να μας πουν πότε έγινε η τελευταία εξέταση καταλληλότητας του νερού του Δήμου και της Πόλης του Λαγκαδά. Με σφραγίδες και υπογραφές επιστημόνων!

-Να μας πουν, αν είναι αλήθεια, ότι όταν σπάζουν οι αμιαντοσωλήνες της ύδρευσης πρέπει για τουλάχιστον μία εβδομάδα να μη χρησιμοποιείται το νερό της ύδρευσης, ενώ αυτοί μας ποτίζουν κανονικά!!! (με τα τόσα χρήματα που κλάπηκαν στη ΔΕΥΑΛ δέκα φορές θα άλλαζαν τους αμιαντοσωλήνες της ύδρευσης).

 

Κύριοι του Δήμου και της ΔΕΥΑΛ,

Τα λάθη δεν διορθώνονται με νέα λάθη. Το λιγότερο που θα καταφέρετε είναι  πως ούτε και έτσι θα σώσετε την ΔΕΥΑΛ από τις αμαρτίες της. Το περισσότερο να κάνετε τους Δημότες, ακόμα κι αυτούς που σας ψήφισαν, να σιχαθούν  την πολιτική  ακόμα περισσότερο και να κατατάξετε τον Δήμο μας στον κατάλογο των πλέον  ξεχαρβαλωμένων Δήμων της χώρας.

 

Τρύφων Τσομπάνης

Αναπληρωτής Καθηγητής  ΑΠΘ
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium