Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/6/2024 21:17:03Επισκέπτες Online: 826


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Κριτική Ανδρεάδου για τη συνεδρίαση για τη ΜΕΑ μέσω τηλεδιάσκεψης
21-05-2020
Κριτική Ανδρεάδου για τη συνεδρίαση για τη ΜΕΑ μέσω τηλεδιάσκεψης
 

Την έντονη αντίδραση της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκης Ανδρεάδου προκάλεσε η σημερινή απόφαση της διοίκησης του Δήμου Λαγκαδά να πραγματοποιήσει συνεδρίαση για το θέμα της Μονάδας Επεξεργασίας Αποβλήτων (ΜΕΑ) μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η κ. Ανδρεάδου τονίζει πως είκοσι δημοτικοί σύμβουλοι ζήτησαν τη σύγκληση ειδικής συνεδρίασης με θέμα τη Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων, προτείνοντας να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα των Λουτρών Λαγκαδά. Αντίθετα, η διοίκηση του δήμου Λαγκαδά επέλεξε την πρακτική της τηλεδιάσκεψης για το «καυτό» θέμα των σκουπιδιών, όπως αναφέρει.

Διαβάστε την ανάρτηση της:

Τον τελευταίο καιρό οι δυσάρεστες εκπλήξεις για όλους μας διαδέχονται η μια την άλλη…
Τι κι αν (με σημερινό αριθμό πρωτοκόλλου 16508) 20 Δημοτικοί Σύμβουλοι των πέντε παρατάξεων του Δήμου Λαγκαδά προκάλεσαν συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου για το πολύ σοβαρό ζήτημα της δημιουργίας Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) σε έκταση περιφερειακά του ΧΥΤΑ Μαυροράχης;
Τι κι αν ζητήθηκε η συγκεκριμένη συνεδρίαση να πραγματοποιηθεί δια ζώσης στην αίθουσα των Λουτρών, προκειμένου 
να πληρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού; Φευ…
Δυστυχώς για μια ακόμη φορά βρήκαμε… τοίχο μπροστά μας.
Και φυσικά το «κρυφτούλι» από πλευράς διοίκησης του Δήμου Λαγκαδά συνεχίζεται…
Για ένα τόσο σοβαρό θέμα, λοιπόν, επέλεξε την πρακτική της τηλεδιάσκεψης, ούτως ώστε να αποφύγει με εύσχημο τρόπο την ενημέρωση των δημοτών μας.
Τα ερωτήματα που τίθενται πλέον είναι πολλά και εύλογα και χρήζουν άμεσης απάντησης.
Είναι άκρως αντιφατικό το γεγονός να κάνεις ανοιχτή συγκέντρωση στην αίθουσα των Λουτρών για άλλα θέματα, τα οποία βέβαια έχουν τη δική τους σημασία και από την άλλη να αποφασίζεις να γίνει τηλεδιάσκεψη (όπως αντιλαμβάνεστε για ευνόητους λόγους…) για το «καυτό» θέμα των σκουπιδιών.
Κύριοι, δυστυχώς, οι «μάσκες» έπεσαν… Για τόσο σοβαρά θέματα δεν θα ανεχτούμε άλλα «παιχνίδια» στις πλάτες των δημοτών μας!
Καθαρές κουβέντες εδώ και τώρα!
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium