Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
18/4/2024 07:41:55

Επισκέπτες Online: 748


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Τελικά, ποιός δουλεύει ποιόν;
30-06-2020
Τελικά, ποιός δουλεύει ποιόν;

Με αυτά που διαβάζουμε τελευταία για τη ΜΕΑ Μαυροράχης, έχω την αίσθηση ότι κάποιοι πάνε να μας τρελάνουν. Ο Δήμος Λαγκαδά «σύσσωμος»(;) προσπαθεί να αποτρέψει το νέο κακό. Ο λαός αναστατωμένος παρακολουθεί. Μια ολοκληρωμένη και σαφή ενημέρωση δεν έχουμε. Καμιά ουσιαστική και δυναμική αντίδραση δεν έγινε, (πέρα από ευχολόγια και δελτία τύπου). Η Περιφέρεια σφυρίζει αμέριμνη, αφού το κακό που ήταν να κάνει το έκανε, ο ΦΟΔΣΑ συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις του και προσπαθεί να μας πείσει ότι από δω και πέρα θα αποκτήσει «οικολογική συνείδηση» και θα σεβαστεί το περιβάλλον, που δεν σεβάστηκε ως τώρα, και ο γεν. γραμματέας συντονισμού αποβλήτων, με τον κ.Γεράνη έκανε αυτοψία στο ΧΥΤΑ και χάρηκαν που επιτέλους έχουν ακόμα μια ευκαιρία να μας καταστρέψουν τις ζωές μας με τη βρώμα τους. Αυτό που με τρελαίνει όμως, είναι η κυνικότητα του Γεράνη ο οποίος απροσχημάτιστα ρίχνει το μπαλάκι στον Δήμο Λαγκαδά για ό,τι πρόκειται να συμβεί στη Μαυροράχη και μιλώντας σε συνέντευξη τύπου, κληθείς μάλιστα να απαντήσει για ποιο λόγο επιλέχθηκε η περιοχή της Μαυροράχης για τη χωροθέτηση της ΜΕΑ δυτικού τομέα, ο Γεράνης επισήμανε ότι η επιλογή των μελετητών βασίστηκε στην οικονομία κλίμακος και είπε: «Κατέθεσαν προτάσεις τρεις δήμοι: Ωραιοκάστρου, Χαλκηδόνας και Λαγκαδά και με βάση τη μελέτη η τοποθεσία που κρίθηκε καταλληλότερη είναι πέριξ του ΧΥΤΑ Μαυροράχης, από τον οποίο η ΜΕΑ θα απέχει μόλις 3 χλμ. Πρόκειται για οικονομία κλίμακος την οποία έλαβαν σοβαρά υπόψη οι μελετητές, όπως και τα υπόλοιπα έργα που προγραμματίζονται στο ΧΥΤΑ» σημείωσε ο ίδιος. Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο έργο έχει και τη στήριξη της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς το περιφερειακό συμβούλιο έχει ήδη εγκρίνει τον περιφερειακό σχεδιασμό διαχείρισης στερεών αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ).

Και ο Δήμος Λαγκαδά; Aκρα του τάφου σιωπή!!!! Ούτε μια διάψευση, ούτε κουβέντα!!! Ούτε ότι «όχι δεν είναι έτσι»!!!

Κύριοι, μας δουλεύετε!!!

Πουληθήκαμε τόσο εύκολα και τώρα ψάχνουμε τρόπο να βγάλουμε από πάνω μας τη ρετσινιά που μας κόλλησε ο Γεράνης; Μάταια, η λαδιά έμεινε!!!

Πραγματικά αισθάνομαι ντροπή και θυμό γι' αυτό που συμβαίνει για ακόμα μία φορά. Πού είναι οι Βουλευτές μας να τοποθετηθούν, που είναι οι Πολιτευτές μας; Που είναι οι Περιφερειακοί μας Σύμβουλοι να διαχωρίσουν τη θέση τους!!! Τα σάλια τους είναι ακόμα νωπά από τις τελευταίες εκλογές όταν έγλυφαν για μια ψήφο. Και τώρα ΤΙ;

Γεράσαμε μέσα στην κοροϊδία!!! Κουραστήκαμε πλέον!!!

Δεν σας ξέρουμε, δεν σας είδαμε; Κατάντια, πραγματική κατάντια!!!

Λαγκαδάς 2020!!!! Να τους χαιρόμαστε!!!

Μήπως λέω, πρέπει κάποιοι να κριθούν «ανεπιθύμητα πρόσωπα» στην πόλη μας; Πάντως αν τους δείτε, μην τους χαριστείτε! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ!!!!!

Σταματήστε να τους ξεσκονίζετε και να τους χτυπάτε στην πλάτη!

 

Τρύφων Τσομπάνης

Αναπληρωτής Καθηγητής  ΑΠΘ

Τελικά, ποιός δουλεύει ποιόν; 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium