Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/4/2024 14:21:12

Επισκέπτες Online: 956


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Απάντηση Τσομπάνη στο μήνυμα του δημάρχου Λαγκαδά για τον πρώτο χρόνο θητείας της δημοτικής αρχής
07-09-2020
Απάντηση Τσομπάνη στο μήνυμα του δημάρχου Λαγκαδά για τον πρώτο χρόνο θητείας της δημοτικής αρχής
 

Απάντηση στο μήνυμα του δημάρχου Λαγκαδά Γιάννη Ταχματζίδη για τον πρώτο χρόνο θητείας της νέας δημοτικής αρχής θέλησε να δώσει ο πρώην τοπικός σύμβουλος Κοινότητας Λαγκαδά κ. Τρύφωνας Τσομπάνης.

Διαβάστε το μήνυμα του δημάρχου εδώ και την απάντηση του κ. Τσομπάνη:

Με αφορμή τη δήλωση του κ. Δημάρχου Γ. Ταχματζίδη, για τον ένα χρόνο από την ανάληψη της εξουσίας στον Δήμο Λαγκαδά, θέλουμε να υπογραμμίσουμε την αισιοδοξία του κ. Δημάρχου για το έργο που νομίζει ότι επιτελέστηκε!

Είπαμε ναι…η «φαντασια στην εξουσία» αλλά όχι και έτσι!!! Εμείς δυστυχώς δεν μπορέσαμε να διακρίνουμε τίποτα απ’ ό,τι τονίζει, στην μόλις 13 αράδων, επιστολή του, και μάλλον όλα όσα περιγράφει ανήκουν στις καλές προθέσεις του, αλλά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. (Τόσο έργο σε 13 αράδες;;;) Παρά το ότι η αντιπολίτευση πολλές φορές ήρθε με προτάσεις και συναίνεση, η Δημοτική μας αρχή έμεινε να θέλει να κυβερνά μειοψηφικά και με περίεργους νομικούς ακροβατισμούς!

Επειδή δε αναφέρθηκε σε: δουλειά, προκλήσεις, δυσκολίες, εμπόδια, αστοχίες του παρελθόντος, λύσεις και βελτιώσεις, θα παρακαλούσαμε να μας δώσει και από ένα παράδειγμα όλων αυτών των επιτευγμάτων του. Και βέβαια επειδή ακριβώς αναφέρεται και με βαρύγδουπες εκφράσεις στο έργο που έγινε με παραγωγικότητα, μεθοδικότητα, αποτελεσματικότητα, πρόοδο και προοπτική, παρακαλούμε και τον κ. Δήμαρχο και όποιον άλλον συνάντησε αυτές τις αρετές στον Δήμο Λαγκαδά, να ενημερώσει κι εμάς και τους Δημότες, γιατί μάλλον ο κ. Δήμαρχος κάτι άλλο έχει στο μυαλό του!

Αυτό που έχει εισπράξει και ο Λαγκαδάς και οι όλοι οι Δημότες, είναι δυστυχώς η στασιμότητα, το ρουσφέτι, οικογενειοκρατία, η συνέχεια της παρακμής των πρώην, η ατολμία, η ακαταστασία και η βρωμιά, το φωτορεπορτάζ της πρόσκαιρης δημοσιότητας, αποπληρωμή πολιτικών γραμματίων, και η σύμπλευση με αυτούς που κατηγορεί για «αστοχίες του παρελθόντος» και κυρίως άγνοια των προβλημάτων του Δήμου, παρά τους 5-6 έμμισθους ειδικούς συμβούλους!

Στο Λαγκαδά ζούμε κ. Δήμαρχε και βλέπουμε και καταλαβαίνουμε τι γίνεται ένα χρόνο μετά!

Και επειδή ο Δήμος Λαγκαδά αρέσκεται σε φωτορεπορτάζ, του στέλνουμε μερικές φωτογραφίες που αποτυπώνουν το μέγα έργο τους!


  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium