Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
27/9/2022 16:08:31
    Επισκέπτες Online: 551


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Success stories από 4 επιτυχόντες μαθητές του φροντιστηρίου ΓΕΝΙΚΟ στο Λαγκαδά (φωτο)
08-09-2020
Success stories από 4 επιτυχόντες μαθητές του φροντιστηρίου ΓΕΝΙΚΟ στο Λαγκαδά (φωτο)
 

Κάθε μαθητής και μια επιτυχία!

Το φροντιστήριο ΓΕΝΙΚΟ έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, μέσα από τις συνεχόμενες επιτυχίες των μαθητών του

Μέσα από μία μακροχρόνια ιστορία -σχεδόν 40 χρόνια συμπληρώνει το φροντιστήριο "ΓΕΝΙΚΟ" στο Λαγκαδά- και κυρίως μέσα από την αγάπη για γνώση και διδασκαλία, εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες με την κατάλληλη καθοδήγηση, εμπειρία και υποστήριξη, έκαναν τα όνειρα τους πραγματικότητα!

Γι’ αυτό και όταν λέμε ότι το «ΓΕΝΙΚΟ» στο Λαγκαδά είναι φροντιστήριο υψηλών στόχων, δεν υπερβάλλουμε!

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, το lagadas.net συνάντησε κάποιους από τους επιτυχόντες, οι οποίοι σημείωσαν κορυφαίες βαθμολογίες και συζήτησε μαζί τους για την «περίεργη» χρονιά που πέρασε λόγω  κορωνοϊου, την προετοιμασία, τις δυσκολίες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν, αλλά και για τους καθηγητές του φροντιστηρίου «ΓΕΝΙΚΟ» που τους βοήθησαν να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους.

Τάκας Μάριος

Εισήχθη στην Οδοντιατρική ΑΠΘ (17.225 μόρια, Φυσική Κατεύθυνσης 19,6, Βιολογία Κατεύθυνσης 19,4 και Χημεία Κατεύθυνσης 17,3)

Ο Μάριος Τάκας με 17.225 μόρια πέτυχε τον στόχο του και κατάφερε να περάσει στη σχολή Οδοντιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η επιλογή του να φοιτήσει στο φροντιστήριο ΓΕΝΙΚΟ ήταν μονόδρομος γι’ αυτόν, καθώς οι επιτυχίες των δύο μεγαλυτέρων αδερφών του, Γιώργου Τάκα που εισήχθη στην Οδοντιατρική Θεσσαλονίκης και Θανάση Τάκα στην Ιατρική ΑΠΘ, του έδιναν τις εγγυήσεις για μια σίγουρη επιτυχία. Για να πετύχει το στόχο του, εκτός από την πολύ σκληρή προσωπική δουλειά που χρειάστηκε να καταβάλλει, είχε την αμέριστη συμπαράσταση των καθηγητών του στο φροντιστήριο ΓΕΝΙΚΟ. «Οι καθηγητές μου στο φροντιστήριο με βοήθησαν πάρα πολύ και χωρίς τη βοήθειά τους δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω και να φτάσω τόσο ψηλά», υπογραμμίζει.

Παπαστεργίου Ιωάννα - Μαρία

Εισήχθη στο Φυσικό Θεσσαλονίκης (17.575 μόρια, Μαθηματικά Κατεύθυνσης 18,5, Φυσική Κατεύθυνσης 18,8, Χημεία Κατεύθυνσης 18, Εκθεση 15)

Με βαθμολογίες που αγγίζουν το άριστα, η Ιωάννα - Μαρία Παπαστεργίου έκανε το όνειρο της πραγματικότητα και πέρασε στην πρώτη σχολή της επιλογής της, στο Φυσικό Θεσσαλονίκης, παρότι τα μόρια της ξεπερνούσαν κατά πολύ τη βάση της σχολής. «Στα τελευταία δύο κρισιμότερα και πιο απαιτητικά χρόνια της σχολικής μου πορείας, το ΓΕΝΙΚΟ φροντιστήριο με βοήθησε να αντεπεξέλθω σε όλες τις δυσκολίες και να καταφέρω να περάσω στη σχολή της επιλογής μου και να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα. Οι καθηγητές με προετοίμασαν κατάλληλα για τις εξετάσεις και παράλληλα με βοήθησαν να ξεπεράσω κάθε άγχος και φόβο που είχα» αναφέρει στο lagadas.net η Ιωάννα - Μαρία.

Καρούτσου Κωνσταντίνα

Εισήχθη στη Γεωπονία Θεσσαλονίκης

Εγραψε την υψηλότερη βαθμολογία στην Εκθεση (17,1), ανάμεσα σε δεκάδες συμμαθητές στο Γενικό Λύκειο Λαγκαδά. Η Κωνσταντίνα Καρούτσου πέρασε στη σχολή που από μικρή ονειρευόταν να σπουδάσει, τη Γεωπονία. Όπως λέει η ίδια, στο φροντιστήριο ΓΕΝΙΚΟ βρήκε αυτά που έψαχνε: οργάνωση, μεθοδικότητα, ασφάλεια, εγγύηση αποτελεσμάτων και υψηλό επίπεδο άριστα καταρτισμένων καθηγητών. «Οι καθηγητές μας στο φροντιστήριο ΓΕΝΙΚΟ ενδιαφέρονταν πραγματικά να πετύχουμε και φρόντιζαν πάντα να καλύψουν κάθε απορία μας, ήταν συνεχώς δίπλα μας και μας ενθάρρυναν».

Μασατλής Κωνσταντίνος

Εισήχθη στο Φυσικό Ιωαννίνων (έγραψε Μαθηματικά Κατεύθυνσης 15,7, Φυσική Κατεύθυνσης 13,6, Εκθεση 14,9)

Με μεθοδικότητα και οργανωμένο διάβασμα ο Κωνσταντίνος κατάφερε να περάσει στη σχολή της πρώτης του επιλογής, το Φυσικό. Παρότι η περίοδος της καραντίνας δημιούργησε αγχωτικά συναισθήματα για τους περισσότερους μαθητές, για τον Κωνσταντίνο λειτούργησε θετικά, αφού επικεντρώθηκε στην προετοιμασία και τις πολλές ώρες διαβάσματος στο σπίτι και μέσω τηλεδιάσκεψης με τους καθηγητές του φροντιστηρίου. Παρ’ όλα αυτά, όπως αναφέρει και ο ίδιος, το ΓΕΝΙΚΟ του έδωσε τις κατευθύνσεις για τη σωστή προετοιμασία που τον οδήγησε στην επιτυχία.

 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2020

Τάκας Μάριος

Οδοντιατρική Θεσ/νίκης

Παπαστεργίου Ιωάννα - Μαρία

Φυσικής Θεσ/νίκης

Ζάβου Κυράννα

Επιστημών Προσχ. Αγωγής & Εκπαίδευσης Θες/νίκη

Μασατλής Κωνσταντίνος

Φυσικής Ιωαννίνων

Τσίρη Κατερίνα

Γεωλογίας Θεσ/νίκης

Βογιατζή Ηλιάννα

Ιστορίας Αρχαιολογίας Ιωαννίνων

Μοσχίδης Βαγγέλης

Πληροφορικής Τηλεπικοινωνιών Λαμία

Κώτσογλου Γεωργία

Γεωπονίας Θεσ/νικης - ΔΙ.ΠΑ.Ε

Κόκολας Γιώργος

Οικονομικών Επιστημών Κομοτηνή

Λουκοβίτης Θανάσης

Πληροφορικής Καβάλα

Καρυοφυλλίδου Ευαγγελία

Νοσηλευτικής Πάτρας

Κυριλής Χρήστος

Γεωπονίας Θεσ/νίκης - ΔΙ.ΠΑ.Ε.

Νταντινίδης Κων/νος

ΑΕΝ - Σχολή Μηχανικών

Χατζηιωάννου Νίκη

Θεολογίας Θεσ/νικης - Μ.ΣΠ.

Τράκα Ραφαέλα

Γεωπονίας Καλαμάτα

Μπίτωλας Δημήτρης

Λογιστικής Χρηματοοικονομικής Καβάλα

Βλαχάκης Αλέξανδρος

Λογιστικής Χρηματοοικονομικής Καβάλα

Κώστας Νίκος

Παιδαγωγικό Δημ. Εκπαίδευσης Φλώρινα

Δάλλης Νίκος

Περιφερειακής & Διασυνοριακής Ανάπτυξης Κοζάνη

Χατζηευαγγέλου Πασχάλης

Πολιτικών Μηχανικών Θεσ/νίκη

Παμουζάκη Τζένη

Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης Διερμηνείας Κέρκυρα

Τζήκα Ευαγγελία
Θεολογίας Θεσ/νίκη

Επιτυχόντες 2019 πατήστε εδώ
Επιτυχόντες 2018 πατήστε εδώ
Επιτυχόντες 2017 πατήστε εδώ
Επιτυχόντες 2016 πατήστε εδώ
Επιτυχόντες 2015 πατήστε εδώ
Επιτυχόντες 2014 πατήστε εδώ

ΓΕΝΙΚΟ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Υπεύθυνος Σπουδών

Στοϊμένης Αρης - Μαθηματικός


Χρ. Σμύρνης & Παρ. Λουτρών,

Λαγκαδάς

Τηλ. 23940 22155


Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

 


  

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium