Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
18/4/2024 06:38:29

Επισκέπτες Online: 648


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Ταχματζίδης για ΑΠΕ Λαγκαδά: «Δεν μπορεί ο δήμος Λαγκαδά να γίνει μεγαλομέτοχος»
09-09-2020
Ταχματζίδης για ΑΠΕ Λαγκαδά: «Δεν μπορεί ο δήμος Λαγκαδά να γίνει μεγαλομέτοχος»
 

Σε δεινή θέση βρίσκεται η ΑΠΕ Λαγκαδά καθώς ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Α κατηγορίας της ΕΠΣΜ δεν υπάρχουν άτομα για να αναλάβουν την ομάδα, αλλά και το γήπεδο είναι σε κακή κατάσταση κάτι που έχει αποτυπωθεί πρόσφατα και σε φωτογραφίες. Οι ομάδες του Λαγκαδά αλλά και της Βόλβης μειώνονται κάθε χρόνο και ο πιο αρμόδιος να δώσει απαντήσεις για όλα τα θέματα δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον δήμαρχο Λαγκαδά Γιάννη Ταχματζίδη, ο οποίος στη Metrosport τόνισε:

«Η ΑΠΕ Λαγκαδά είναι ιστορική ομάδα, αλλά δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για να την αναλάβουν. Δεν μπορεί ο δήμος να είναι μεγαλομέτοχος. Ποιος θέλει να βάλει λεφτά σήμερα σε μια ομάδα; Ο ρόλος μου δεν είναι να γίνω πρόεδρος. Αυτοί που καταγγέλλουν γιατί δεν βάζουν χρήματα; Με τι κονδύλια να αναλάβει ο δήμος την ομάδα; Τι μπορεί να κάνει ο δήμος; Υπάρχει δήμος που χρηματοδοτεί ομάδες; Αυτά που μας ζητάνε τα κάνουμε με το παραπάνω. Ο δήμος έχει 47 χωριά, αν και όλα δεν έχουν ομάδα. Τα άλλα γήπεδα τα συντηρούν οι ίδιες οι ομάδες. Εδώ δεν υπάρχει άνθρωπος για να μπορούμε να μιλάμε. Εχουν ξοδευτεί λεφτά για το γήπεδο της ΑΠΕΛ. Δεν μπορώ να αναλάβω πρόεδρος σε όλες τις ομάδες. Δεν υπάρχει διοίκηση και τους φταίει το γήπεδο; Το έχουμε φτιάξει εκατό φορές. Εγώ έχω ένα χρόνο στη διοίκηση του Δήμου, αλλά αυτά είναι προβλήματα δεκαετιών. Ας πούμε ότι έφτιαξα το γήπεδο, υπάρχει διοίκηση;».

Από την εφημερίδα Metrosport

Η μη συμμετοχή στο κύπελλο έχει ως συνέπεια εφόσον η ΑΠΕΛ δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα το επόμενο διάστημα, να χάσει τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος με 3-0 τέρματα.

Μιλάμε για την ΑΠΕ Λαγκαδά η οποία έχει συμμετοχές παλαιότερα και στη Β Εθνική.
 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium