Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/5/2024 09:18:04Επισκέπτες Online: 529


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Δημότης Λαγκαδά αναφέρεται στις βανδαλισμένες πινακίδες στην περιοχή Βερτίσκου
07-10-2020
Δημότης Λαγκαδά αναφέρεται στις βανδαλισμένες πινακίδες στην περιοχή Βερτίσκου
 

Ο δημότης δήμου Λαγκαδά (κάτοικος Οσσας) Αγγελος Μήτσας μέσα από την ομάδα facebook Όσσα / Ossa κάνει αναφορά στις βανδαλισμένες από συνθήματα πινακίδες σήμανσης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Διαβάστε την ανάρτηση:

Μια αποκρουστική και αντιαισθητική εικόνα παρουσιάζουν όλες οι πινακίδες σήμανσης καθ’ όλη τη διαδρομή του δημόσιου δρόμου Πέντε Βρυσών-Όσσας-Βερτίσκου.

Εκτός του ότι είναι αδιανόητη και ακατανόητη αυτή η εικόνα για τα χωριά μας, στην ουσία έχει να κάνει με μια αψυχολόγητη συμπεριφορά κάποιων -προφανώς ατόμων νεαρής ηλικίας- που είτε για λόγους παιχνιδιού είτε για να δηλώσουν τις οπαδικές προτιμήσεις τους, έχουν επιδοθεί σε μια άκρως παράνομη και επικίνδυνη διαδικασία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, ουρανός, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Πρώτον, αποτελεί μια παράνομη πράξη που ενέχει νομικές κυρώσεις σε όποιον συλληφθεί, δεύτερον, ενέχει κινδύνους για οδηγούς που μπορεί να αποσπαστεί η προσοχή τους προσπαθώντας να προσανατολιστούν στη διαδρομή τους, τρίτον, δεν είναι καθόλου όμορφο αισθητικά στους επισκέπτες που επιλέγουν να επισκεφθούν και να γνωρίσουν τον τόπο μας να δέχονται οπτικές εικόνες αυτού του είδους και τέταρτον, παρόμοιες αντικοινωνικές και παράνομες συμπεριφορές μπορούν να οδηγήσουν στο μέλλον και σε άλλες χειρότερες...

Ας φροντίσουμε λοιπόν να απομονωθούν και να περιοριστούν τα φαινόμενα αυτά, που δεν τιμούν ούτε αυτούς που τα κάνουν ούτε αντιπροσωπεύουν το χαρακτήρα και την εικόνα των χωριών μας! Και φυσικά να καταγγέλονται όταν και εφόσον γίνονται αντιληπτά!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σύννεφο και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "Λοφίσκος 15 Αρετή 18 Be Doc 10 ΙΕΡΑ MONH ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ" 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium