Αρχική Σελίδα   |    ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ    |    ΟΙ ΔΗΜΟΙ    |    ΟΙΚΙΣΜΟΙ    |    ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΜΟΥΣΕΙΑ    |    ΣΥΛΛΟΓΟΙ    |    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ    |    ΑΓΓΕΛΙΕΣ    |    ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/3/2023 14:14:10

 Επισκέπτες Online: 499


Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.


Γνωρίστε το νέο κέντρο λογοθεραπείας της Αναστασίας Φωτίου στο Λαγκαδά
07-10-2020
Γνωρίστε το νέο κέντρο λογοθεραπείας της Αναστασίας Φωτίου στο Λαγκαδά
 

Ποιοι είμαστε

Το κέντρο λογοθεραπείας «Λόγος Έκφραση Επικοινωνία» είναι ένα σύγχρονο κέντρο πρόληψης, αξιολόγησης, διάγνωσης και θεραπευτικής παρέμβασης. Είναι ένας νέος χώρος στην περιοχή του Λαγκαδά. Η επιστημονικά υπεύθυνη του κέντρου είναι η Φωτίου Αναστασία πτυχιούχος Λογοπεδικός - Λογοθεραπεύτρια. Δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2010 και έχει άρτια εκπαίδευση.

Κλινικά αναλαμβάνει παιδιά και εφήβους και έχει πολυετή εμπειρία σε ένα ποικίλο εύρος διαταραχών λόγου, ομιλίας, επικοινωνίας και μαθησιακών δυσκολιών. Η διαρκής επιμόρφωση στο χώρο της λογοθεραπείας, η συνεχής επαφή με παιδιά, οι εξειδικευμένες θεραπευτικές μέθοδοι και οι πολυαισθητηριακές τεχνικές παρέμβασης σε συνδυασμό με την εμπειρία και την αγάπη προς το παιδί φέρνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τι γίνεται στο πρώτο ραντεβού (αξιολόγηση)

Το πρώτο ραντεβού είναι διερευνητικό και περιλαμβάνει τη λήψη ιστορικού μέσω συνέντευξης με τους γονείς ή κηδεμόνες από όπου αναδεικνύονται οι ανησυχίες και οι προσδοκίες τους και καταγράφεται μια αρχική εικόνα των δυσκολιών του παιδιού. Στη συνέχεια γίνεται η αξιολόγηση με έγκυρα και αξιόπιστα εργαλεία και τεχνικές ανάλυσης οι οποίες μας παρέχουν μετρήσιμα στοιχεία για τις ικανότητες και τις δυσκολίες του. 

Η διαδικασία της αξιολόγησης (η οποία γίνεται δωρεάν)ολοκληρώνεται στο πρώτο ραντεβού και οι γονείς λαμβάνουν λεπτομερή ενημέρωση των αποτελεσμάτων και δίνονται οι κατάλληλες συστάσεις.

Θεραπεία

Εφόσον κριθεί απαραίτητο, το παιδί εντάσσεται σε ατομικό θεραπευτικό πρόγραμμα. Η διαδικασία της θεραπείας μπορεί να είναι ολιγόμηνη ή και μακροχρόνια. Η εμπειρία του ειδικού καθώς και οι τεχνικές που χρησιμοποιεί έχουν καθοριστικό ρόλο για την πορεία και αποδοτικότητα του θεραπευτικού προγράμματος.

Μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ

Ραντεβού

Για οτιδήποτε σας προβληματίζει στην ανάπτυξη και εξέλιξη του παιδιού καθώς και για συμβουλευτική καθοδήγηση κλείστε εγκαίρως ραντεβού στο 2394113210 ή 6970520263 και επισκεφτείτε μας στο νέο μας χώρο που βρίσκεται επί της οδού: Μεγάλου Αλεξάνδρου 10, Λαγκαδάς.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση για θέματα που αφορούν τον τομέα της λογοθεραπείας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.logotherapeia-lagadas.gr

ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Δεκτά όλα τα ασφαλιστικά ταμεία

Η επιστημονικά υπεύθυνη

Φωτίου Αναστασία

Λογοπεδικός - Λογοθεραπεύτρια

FWTIOY_banner.jpg

Κέντρο Λογοθεραπείας

Φωτίου Αναστασία

Μ. Αλεξάνδρου 10, Λαγκαδάς

Τηλ 23941 13210

Κιν 6970 520 263


www.logotherapeia-lagadas.gr 

ALBUM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝΕπικοινωνία με lagadas.net
Επιτρέπεται η αναδημοσιεύση του υλικού μόνο με την αναφορά της πηγής © 2010 lagadas.net
design by aksium